Pirrende lydbølger giver hende orgasme

LELO er op til årets julehandel kommet på markedet med intet mindre end en super effektiv lydbølge-stimulator

1 af 1
 

Årets frække julegave til hende, du ønsker de fleste og bedste orgasmer for.

Vi danskere er ikke super vilde med alt, der er svensk, men når det kommer til den svenske sexlegetøjsgigant LELO, så køber vi rigtig glade for vores broderland.

Og nu er det verdensberømte sexlegetøjsbrand her i efteråret kommet på banen med en helt ny klitoris-stimulator, der fremover skal konkurrere med stimulatorer som blandt andre Womanizer og Satisfyrer.

Det nye hitlegetøj til kvinder fra LELO, der har udmøntet sig i indtil videre to varianter, er blevet døbt LELO Sona og LELO Sona Cruise - og begge udgaver er designet til at fremkalde berøringsfri stimulation. Du finder dem på Sinful.

En forholdsvis ny og ekstra skånsom form for pirring af klitoris, som kun flere og flere kvinder allerede sværger til – og som samtidig har været til stor hjælp for rigtig mange mænd.

For når produktet først er på rette plads, hvor det stimulerer hende bedst, så skal den svenske stimulator bare holdes på plads.

LELO Sona Sonic Klitoris Stimulator

Lyden gør hele orgasme-tricket
Hvor de indtil videre lidt mere kendte Womanizer og Satisfyer klitoris stimulatorer er med pulserende trykbølge-stimulation, så har den svenske sexlegetøjsproducent med LELO Sona og LELO Sona Cruise nu kastet sig over at benytte lydbølger – og det virker sgu!

Produktet, der med lidt god vilje ligner en sød, lille and, fremkalder en dyb og pirrende lydbølge-rumlen, der på alle måder rammer plet – og som uden tvivl vil blive et af de helt store hit under juletræet her i 2017. Hvis du da ikke vælger at forære hende årets frække julegave på en lidt mere intim og diskret facon.

Forskellen på LELO produkterne Sona og Sona Cruise er, at Cruise-varianten er med cruise-kontrol. Der sikrer at stimulatoren ikke dykker i hverken kraft eller hastighed, når ”anden” trykkes ind imod klitoris. Et dyk i intensitet man risikerer at opleve under brugen af de mere traditionelle former for specielt klitorisvibratorer.

For en optimering af oplevelsen med Sona eller Sona Cruise kan man benytte en dildo, en dildo-vibrator eller en G-punkt vibrator.

Eller ved simpelthen bare at lade manden komme til fadet.

De svenske lydbølge-stimulatorer kan rent faktisk også benyttes til at pirre og stimulere penishovedet med, men det er en helt anden historie….!