Pibe-producent er blevet sexlegetøjskonge

Amerikanske Pipedream opnåede for alvor først succes, da man skippede fremstillingen af tilbehør til piber til fordel for at producere sexlegetøj

1 af 1
 

I dag er Pipedream verdens største producent af sexlegetøjsprodukter. 

Du kender med garanti til udtrykket brancheglidning. Som da tankstationerne, en efter en, i gamle dage begyndte at supplere udvalget af produkter til bilen med øl, sodavand, madvarer og meget andet. Og der findes et utal af eksempler på brancheglidning.

Et af de lidt mere farverige og ekstreme tilfælde af brancheglidning står amerikanske Pipedream (Pibedrømme) for. Men hvor intet voves, intet vindes – og man må nok sige, at det snart 45 år gamle firma ikke skød helt ved siden af, da man sideløbende med de pibe-relaterede produkter også kastede sig over at designe og producere sexlegetøj.

I dag er der med garanti ingen piber at finde i Pipedreams udvalg af varer. Pibedrømmen er for længst gået op i røg. Til gengæld har det amerikanske sexlegetøjsfirma lige så stille og roligt udviklet sig til at blive førende på verdensmarkedet – og formentlig har også du et eller flere af producentens stykker sexlegetøj liggende hjemme i skuffen.

Mere end 2500 stykker sexlegetøj
På Europas største forhandlermesse med sexlegetøj i Hannover, Erofame, hvor nye produkter fra alle afkroge af verden lanceres og forhandles, er Pipedream-standen år efter år en af de mest besøgte. For selv om den nu forhenværende pibeproducent kan præsentere et kæmpe varekatalog med mere end 2500 stykker sexlegetøj, så kommer der hele tiden, utroligt nok, nye varenumre til.

Som nu denne her ikke så lidt indbydende Fuck Me Silly kvindenumse - mænd ville nok ikke tænke alt for længe over det, før de gik i gang med denne.

Danske Sinful.dk, Nordens førende webshop med sexlegetøj, fører en lang række af Pipedreams meget forskellige produkter henvendt både mænd, kvinder og par. Og næsten ligegyldigt hvad, du nu engang tænder på, så er den amerikanske storproducent med stor sikkerhed leveringsdygtig.

Denne Fetish Fantasy Extreme Sex Maskine til det ekstra krævende par er et super godt eksempel på dette. 

Leverandør til DIN sexlegetøjskasse
140 lande verden over, som Pipedream selv fortæller, kan ikke tage fejl – og løbende kommer kun flere lande til, hvor man har mulighed for at købe sexlegetøj fra det amerikanske firma.

Og med den udvikling i salget af alle tænkelige typer af sexlegetøj, vi igennem de sidste 10 – 15 år har oplevet her i Danmark, så vil Pipedream også i årene fremover komme til at være storleverandører til et utal af danske hjem med “forbudt for børn” legetøjskasser under dobbeltsengen.