Pas på med sex i klitten

På Ibiza er man godt trætte af, at turister og andre liderlige besøgende ødelægger klitterne i forbindelse med sandet sexaktivitet

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Foråret og sommeren lurer lige om hjørnet, men derfor kan man her i marts/april måned jo godt tage forskud på sommerglæderne ved at tage en uge eller to sydpå, hvor vejret trods alt er noget mere til en tur på stranden med kæresten. 

Er du en af de danskere, der her i den kolde tid gerne rejser solen og varmen i møde, så gør dig selv den tjeneste at tjekke ud, hvad man må og ikke må, hvor du nu skal feriere.

For selv om du hverken har ondt eller skadeligt i sinde, så kan du lynhurtigt komme på glatis – og måske endda ende op med en bøde for at tegne i sandet.

På Gran Canaria er myndighederne i den helt store stil trætte af kåde og ubetænksomme turister, der tegner og skriver i de beskyttede Maspalomas sandklitter. De er berømte for sine menneskeskabte ansigter hugget ud i bjergvæggen og menneskeskabte stenformationer – og tages du med fingrene i kagedåsen (aka midt i tegneakten), så kan du rent faktisk risikere en tur i brummen på den konto.

Nej, så hellere da noget så uskyldigt som fx sex eller en omgang super hot nøgenfotografering i Gran Canarias imponerende klitter – nøjagtig som den danske pornomodel Elvira Friis stod helt afklædt model til på den solrige ferieø.

 

Nul sex i klitterne på Ibiza
Rigtig mange danskere har en eller flere gange været på Gran Canaria. Næsten lige så mange har indtil flere gange taget turen til ferie- og festøen Ibiza, der er både kendt og berygtet for sit vilde natteliv og så sex, sex og atter sex. Hvor det nu engang er muligt.

Og intet galt med et godt knald eller 10, når man er på en vild og vanvittig ferietur under varme og sydlige himmelstrøg. Men når det lige nøjagtig kommer til Ibiza, så bør du hellere kaste dig over sandtegninger end at dyrke sex i klitterne.

For kort tid siden kom lokale biologer og geologer nemlig på banen med beskeden om, at øens beskyttede klitter simpelthen tager skade af alt den sex, der året rundt finder sted rundt om i sandbunkerne – altså at de mange seksuelle udfoldelser i klitterne bogstaveligt talt bidrager til at spolere den lokale kulturarv. Så skal du hygge med klitten, så undgå altså klitterne – om da ikke andet på Ibiza.

Her i Danmark er der os bekendt hverken geologiske eller biologiske restriktioner i forbindelse med at dyrke sex i sandet eller i det grønne. Hvad siger du fx til denne hotte appetitvækker af en omgang fræk pigeonani under åben dansk himmel?