Parvibrator, mandeerstatning og økologi for alle pengene

I denne måned har jeg testet disse 3 lækre produkter og jeg glæder mig til at fortælle jer mere om dem.

1 af 1

Annonce:

 

 

JO, jeg har fundet den perfekte glidecreme!

Det første jeg vil fortælle om er System Jo Organic, som er en vandbaseret glidecreme og som tilmed også er økologisk og fri for alle de stoffer vi vil undgå på kroppen!

Privat foto: Valeria Steen  

Jeg har haft det problem, at flere glidecremer jeg har prøvet svier under sex, men System Jo Organic har min krop ingen reaktion på og samtidig smager og dufter den sødt og lækkert og hverken klumper eller klistrer. Den har lidt en tendens til at tørre ud, hvis ikke man får brugt nok, men det finder man hurtigt ud af. Dette er klart et produkt jeg vil blive ved med at bruge!

 

No hands needed

Videre til WeVibe et sjovt lille stykke legetøj til par. Det er en vibrator som er formet som et C, så man både får vibrationer på klitoris og i vagina, samt fyren også uden problemer kan komme ind under og mærke vibrationerne! Dette gør det samtidig sjovt for begge parter, da det er en helt ny følelse for mange fyre.

Privat foto: Valeria Steen
WeViben har været rigtig sjov at prøve som par og har en masse forskellige vibrationsniveauer og mønstre, som man kan styre med den medfølgende remote. Det fede ved den er at man ikke behøver at koncentrere sig om den, da den selv sidder fast og man derfor ikke hele tiden skal prøve at finde g-punktet eller føle sig begrænset til få stillinger, da den griber godt fast og bliver siddende.

Og så indrømmer jeg da gerne at den også er testet et par gange alene og virker heeeelt fint uden en partner! ;)

 

Forgive me, I’m a sinner

I denne måned fik jeg også testet en Sinful Magic Wand vibrator, og HOLD NU FAST det er det bedste jeg nogensinde har prøvet!! Den har simpelthen det stærkeste og vildeste vibrationsregister man kan tænke sig! Helt fra små og rolige til enormt hurtige og vilde vibrationer. Jeg kan love jer for man aldrig skiller sig af med den, når man først har prøvet den! Den har ingen vibrationsmønstre, men tro mig, det behøver den bestemt heller ikke! Jeg er fan og hooked og min kæreste må leve med han er blevet erstattet. Hvis han er heldig kan det jo være han får lov til at styre den…igen..
Privat foto: Valeria Steen  

Seneste 6-nyt

Hent flere