Pang: Der skal knald på vibrator-farven

For kvinder er det ikke helt ligegyldigt, hvilken farve dildoen eller vibratoren har – også selv om alle katte i natten er grå

1 af 1
 

De, der er gamle nok, glemmer ikke udvalget (eller måske rettere mangel på samme) af dildoer og vibratorer i ”gamle dage”.

Dengang man rent faktisk skulle ud af huset og en tur ind på Istedgade for at finde et nyt stykke sexlegetøj.

Hvis ikke plastik- eller gummidildoen var hudfarvet – og ofte mere lyserød end godt var, så var den sort eller brun. Og når det kom til ”farven” på vibratoren, så var den næsten altid hvid og af plastik – og sådan var det bare.

Forsøgte man i dag at lancere nogle af de samme produkter som dengang, så ville der uden tvivl opstå problemer. For målt op imod, hvad et snart utal af moderne procenter designer og producerer af sexlegetøj her i 2018, så er sexlegetøjet fra 1970'erne og 1980'erne mildest talt utiltalende. Ikke mindst oplevet med kvindernes øjne, mens mænd, lidt firkantet, koncentrerer sig om dildoen længe, tykkelse og hendes nydelse ved at blive taget med den.

Producenten af sexlegetøj, PicoBong, er et rigtig godt eksempel på, hvad nutidens kvinder ønsker og forlanger af en moderne og effektiv vibrator.

Her er det nemlig ikke nok, at produktet kan vibrere – og endda på måske mange forskellige måder. Sexlegetøjet skal også have et smukt og tiltalende design, og vibratoren skal i hvert fald ikke være hudfarvet.

Til gengæld gør det som regel intet som helst, at produktet er skrigende pink, rød eller blå - blot der er godt med pangfarve på ”dyret”.

Prisen tæller
Danske Sinful.dk, Skandinaviens førende sexshop med salg af alle tænkelige typer af sexlegetøj til ham, hende og parret, fører en række af PicoBongs populære produkter. De sælger pga deres effektivitet og et tiltalende udseende, og også prisen i høj grad er vigtig

Hvor vi danskere tidligere bare betalte, hvad manden i pornoshoppen nu forlangte for vibratoren, så er konkurrencen en helt anden i dag – og det samme er vores kun stigende krav til, hvad vi har lyst til at betale for, når vi sidder foran skærmen for at vælge og vrage imellem mange muligheder.

Men også her er PicoBong (trods det lidt skøre navn) med helt fremme i skoene – og evner i dag at smide kvindemindede vibratorer på markedet, der er til at betale.