OVO sexlegetøj – avanceret teknologi og prisvindende designs

Smukt og lækkert design, der helt specielt tiltaler kvinder, er et af OVO’s særlige kendetegn

1 af 1

Annonce:

 

Et støt stigende antal danskere vælger sexlegetøjsprodukter fra OVO. Den tyske producent skaber innovative og lækre produkter til ham, hende og parret til priser, hvor vi alle kan være med.

Smukt og lækkert design, der helt specielt tiltaler kvinder, er et af OVO’s særlige kendetegn. 

Hvis man for 25 – 30 år siden havde haft mulighed for at spole tiden frem til i dag – med tanke på at få et indblik i, hvordan de meste innovative og moderne sexlegetøjsprodukter anno 2017 ville se ud, ville fokus formentlig have været på OVO’s flotte produktlinje,

OVO er nemlig en af de producenter af sexlegetøj på verdensplan, der er helt fremme i skoene – og altid har været det. Siden dag et, hvor producentens første sexlegetøjsprodukter på Ero Fame messen i Hannover i efteråret 2012 blev præsenteret for verdenspressen, har OVO haft stor succes med sine lækre og prisvindende designs.

OVO: Smukt, enkelt og effektivt
Tilbage i 1970erne og 1980erne, hvor alle typer af sexlegetøj så meget anderledes ud i forhold til de fleste af nutidens vibratorer, dildoer og masturbatorer, var det som regel manden eller parret i fælleskab, hvis bølgerne gik rigtig højt, der besøgte den lokale pornobiks for at købe en ny dildo.

Derfor var mange af datidens produkter også mere ”mandemindede”.

En dildo skulle ligne en ægte penis, med kugler og årer og det hele, mens en vibrator bare skulle kunne vibrere. Skidt med æstetik og design – og så skulle sexlegetøjet enten være hudfarvet, brunt eller sort. Alt afhængig af den hudfarve, hun nu lige tændte på.

Mænd vælger og køber da også sexlegetøjsprodukter til både hende, sig selv og til fælles brug her i 2017. Men han ved også godt, at den nye dildo eller vibrator rigtig gerne skal falde i hendes smag. Både hvad angår design og effektivitet. 

Det er så her, hvor OVO med sine mange forskellige stykker sexlegetøj – som fx med Rabbit Vibratoren OVO E6 igen og igen rammer plet hos os forbrugere.

Prisvindende vibratorring gør ekstra stor
En af OVO’s snart mange prisvindende produkter, er parproduktet OVO B11 En super elegant og effektiv penisring med vibrationer, der helt automatisk gør ringbæreren mere holdbar i sengen end ellers, mens ringen under samleje vibratorstimulerer hendes klitoris. 

Desuden gør OVO-ringen ham en smule større (ikke mindst tykkere) end ellers. Som helt klart også at værd og inddrage i det overordnede billede, oplever både han og hun.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere