Overrask hende med en sexet g-streng – til dig selv

Vil du for alvor tage røven på hende, så overrask hende med en sexet g-strengstrusse til dig selv.

1 af 1

Annonce:

 

I dag er det super attraktivt at have en fræk og sexet numse – og nej, der er ikke kun ekstra stort fokus på kvindens bagdel. Kvinder har i høj grad også et rigtiog godt øje til mandens numse. Ofte i meget højere grad end ved synet af hans penis. Så vil du for alvor tage røven på hende, så overrask hende med en sexet g-streng til dig selv.

Mange, ikke mindst mænd, synes, at G-strengstrusser til manden er super umandigt. I hvert fald når de taler med andre mænd om denne type af lingeri til ham. 

Men et er brovtende mandesnak i fodboldklubbens omklædningsrum, noget andet er realiteterne og de frække fantasier hjemme bag egne nedrullede persienner. Hvor kvinden i huset i høj grad har pænt meget at sige og bestemme i den henseende.

Selvfølgelig kan mænd, også de såkaldte rigtige af slagsen, iføre sig en G-streng trusse – og har du først en gang oplevet følelsen og synet af egne balder i fri dressur, specielt i forbindelse med seksuel udfoldelse, så er det super nemt at blive hooked. Bliver man det ikke selv, så bliver hun det – og så kommer G-strengen jo på under alle omstændigheder. 

G-streng trusser i swingerklubben
En af de væsentligste årsager til en del mænds afstandtagen til personligt at iføre sig en pikant fx lak- eller læder G-strengstrusse, hænger uden tvivl sammen med den udbredte brug af samme i landets mange sex- og swingerklubber.

Desuden bliver alle tænkelige typer af G-strengstrusser luftet og flashet i forbindelse med både små og store fetichfester. Hvor en del flere mænd end kvinder, rent faktisk, tilvælger netop denne form for pikant og sexet lingeri som en fast bestanddel af fetich-outfittet.

For slet ikke at tale om visse dele af bøssemiljøet, hvor G-strengstrussen er lige så brugt og uundværlig som den nok så berømte og berygtede læderkasket.

Men alle nok så vanvittige og forkvaklede fordomme til trods, så er mandens brug af G-strengstrusser i disse år på stærk fremmarch. For heldigvis er tiden ved at være ovre, hvor vi lader os bremse og hæmme af, hvad andre eventuelt tænker, mener og siger.

Måske lige bortset fra hvad hende derhjemme altså mener – og hun vil jo under alle omstændigheder rigtig gerne ens bare bagdel.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere