Overrask hende med en kæmpestor i aften

Hvad man fra naturens hånd måske ikke lige er udstyret med, kan man heldigvis købe sig til

1 af 1
 

Hvordan man end vender og drejer det, så vil kun de færreste mænd være fuldt ud tilfreds med, hvordan de nu engang er blevet udstyret mellem benene. Bare et par centimeter mere, så havde det været helt perfekt. Eller måske bare en lille smule mere tykkelse.

Og så er der dem, der er så veludstyrede, at det er for meget af det gode. Som naturligvis også kan være et problem – for både manden selv og hans sexpartner.

Artiklen her er primært henvendt ham, der indimellem gerne vil have en smule mere længde og/eller tykkelse at fornøje hende derhjemme med. Uden først at skulle en tur under kniven – og her har producenten af helt specielle sexlegetøjsprodukter til mænd, Oxballs flere gode og effektive skud i bøssen.

Bliv super veludrustet på 10 sekunder
Med en såkaldt penis sleeve, en slags blød og fleksibel overfrakke til penis, så kan du både blive længere og/eller tykkere end normalt på 10 sekunder. Alt afhængig af det sleeve, du vælger at fornøje dig selv og hende derhjemme med.

Med et sådant sleeve, som fx Oxballs Sackjack Masturbator Sleeve, der fuldstændig pakker penis ind fra glans til klunkerod, får du ikke kun mere at gøre hende godt med. Den type af sex, du dyrker sammen med din partner, når du først har påført dig sexlegetøjet, bliver helt automatisk også noget anderledes end normalt.

Og intet sexliv er som bekendt blevet dårligere af, at man indimellem vandrer ud af nye og anderledes stier sammen. 

Bestseller i USA
OxBall, hvis produkter, der er omtalt her på siden, alle er fundet hos danske Sinful.dk, har også en vaskeægte, amerikansk bestseller på plakaten. Nemlig Oxballs Cocksling 2.0 Penisring, der på den lidt mere naturlige facon får penis til at blive større og mere imponerende end nogensinde. Bogstaveligt talt.

Den sorte vokse-ring fremstillet i knaldsort gummi sørger nemlig helt automatisk for at holde ekstra meget blod ude i penis. En ret vild og ego-afstivende oplevelse, alle mænd på et tidspunkt burde unde sig selv.