Overrask din partner i morgen aften

Sukkede hun først over bøgerne og siden over filmene – og tog du hende ikke seriøst? Så mand dig op og overrask hende i morgen aften. For hvem ved hvad der sker, hvis du slipper din indre Christian Grey løs. Find ud af det – NU!

1 af 1

Annonce:

 

 

Vi er sikkert mange mænd, der har rynket lidt på næsen af det der tøsepjat med Fifty Shades of Grey. Det er jo bare en gang husmorporno af værste skuffe.

Men måske burde du tage det seriøst – især hvis jeres sexliv er blevet lige så gråt, koldt og kedeligt som det danske forårsvejr i år. For de fleste kvinder tænder netop på at få at vide, hvor skabet skal stå, når det først kommer til det, der skal foregå, når I er alene i soveværelset. Resten af tiden skal hun nok tage føringen.

Find ud af det ved at følge den plan, som vi har lagt for dig herunder. Vi tror nemlig, at det vil sparke nyt liv i jeres ellers ret farveløse sexliv.


Find noget bondage-udstyr

Først og fremmest handler Fifty Shades of Grey om dominans og derfor skal du have fat I noget udstyr til bondage fra en butik på internettet, der sælger den slags. Her finder du både udstyr til blid og mere hård bondage – og også SM-udstyr, hvis du har mod på det.

Bestiller du det i dag, inden du går hjem fra arbejde, kan du have det med posten i morgen – derfor er det først i morgen aften, du skal overraske hende.


Vær lige så velsoigneret som en gentleman

I morgen sørger du for at soignere dig ekstra pænt, når du klarer dit morgentoilette. Du skal være ”spotless” med pæne negle og trimmede hår alle vegne. Tag så på arbejde og giv hende et ordentligt farvel med et lille klem på bagdelen, inden I tager afsted på hvert jeres job.


Spil op til hende fra I kommer hjem

Inden I så kommer hjem igen, får du lige hentet pakken – hvis den ikke allerede er kommet. Den er diskret pakket ind, så ingen vil mistænke den for at indeholde det, den nu engang gør.

Når I begge er hjemme, spiller du op til hende. Vær lidt mere bestemmende end du plejer og vær lidt mere tæt med hende end normalt. Men giv det ikke seksuelle undertoner – endnu.

Det sker først, når I går i seng. Først der slipper du din indre Christian Grey løs. Han findes derinde et sted!

 

Seneste 6-nyt

Hent flere