Over eller under: hvordan hænger toiletpapiret hjemme hos dig?

En af de mest uforudsete samlivskriser er, hvornår toiletpapiret hænger korrekt

1 af 1
 

-- Indeholder sponsorlinks fra debutpiger.dk --

Skal det næste ledige blad på rullen hænge over den eller under den? Faktisk er det ikke noget, I behøver diskutere. For der findes et 128 år gammelt patent, der afgør den sag en gang for alle. Læs med og få husfred!

Der findes mange bagateller i parforholdet, der kan få skæbnesvangre konsekvenser for dets holdbarhed. Alle vi mænd kender den klassiske med toiletbrættet – og har for længst lært at indordne os og slå det fordømte bræt ned.

Men noget helt andet derude på det lille hus, kan ikke kun kan tænde det ene køn af. Begge kan blive så rødglødende irriterede på den anden, at det kan ende med at blive en af de små knaster, der får forholdet til at gå i stykker.

Årsagen: Hvordan den anden hænger toiletpapiret!

Er du en over- eller under-mand?
Generelt kan du hænge toiletpapiret på to forskellige måder derude på det lille hus. Enten med papiret hængende op over rullen og ned foran. Eller med papiret hængende ned bag ved og under rullen. Hvilken type du er, betyder ikke så meget, så længe at hende du deler bord, stol, seng og toilet med, har samme præferencer for toiletpapirets ophængning.

Problemet opstår først, hvis du sværger til, at det skal hænge over rullen, og hun foretrækker, at det hænger under – eller omvendt. Så begynder alle skænderierne – især hvis du lige har stået og fisket eller rullen, efter du har spillet den af til et par videoer på debutpiger.dk. Så skal enden på toiletpapiret fandeme være til at finde, især hvis hun er på vej ind ad døren til toilettet.

Date
Det vil sikkert lyde mærkeligt at spørge om på første date. Men skal du være sikker på, at din nye potentielle kæreste ikke er den forkerte side af toiletrullen, bør du naturligvis spørge hende der. Det kan spare dig for mange skænderier i fremtiden.

Især hvis du hører til dem, der foretrækker at toiletpapiret hænger under rullen. For ifølge en meningsmåling i en artikel i The Mirror, er der kun 9 %, der foretrækker dette. 75 % af alle englændere vil helst have toiletpapiret hængende over rullen – og 9 % ”frankly don’t give damn”.

Hvordan det ser ud med danskernes præferencer for ophængning af toiletpapir, har det ikke være muligt at fine nogle statistikker for. End ikke hos Danmarks Statistik.

Er du over-mand, har du overhånden
Samtidig slår artiklen i The Mirror en gang for alle fast, at det rent faktisk er over-mændene, der har retten på deres side. For ifølge et gammelt patent fra 1891, er den rigtige ophænging af toiletrullen nemlig hen over og ned foran.

I hvert fald hvis den patenterede anordning til at rive toiletpapiret af på, skulle fungere. Den består nemlig af en metaldims, der ligger ned over rullen ovenfra, så det er nemt at rive toiletpapiret af. Hvis altså det hænger korrekt.

Men da den opfindelse jo er fra det gamle, kradse 00-papirs dage, før der kom perforeringer og dermed blade på rullen, kan den vel ikke siges af være gyldigt bevis for, at over-mændene har retten på deres side.

Med mindre du selvfølgelig selv er en over-mand.