Orgieolien får sex til at glide

For sexlegetøjseksperten er en god glidecreme lig med flydende sexlegetøj i sig selv

1 af 1
 

Lad dig ikke afskrække af det meget lidt mundrette navn Flutschi bag serien af tyske Orions ikoniske og lækre glidecremer. For det handler trods alt primært om indholdet – og det er der ikke en finger at sætte på.

Vi taler om en vifte af cremer og olier til intimleg, der i den helt store stil sælger over hele verden. Hvor kun flere og flere mænd, kvinder og par får øjnene op for, at lækre og effektive glidemidler og massagecremer er mere end blot et supplement og hjælpemiddel.

Bedre sex med glidecreme
- I snart mange år har jeg været fortaler for altid at have en god og effektiv glidecreme liggende i skuffen. For er det noget, der på nul komma fem kan optimere sexlivet og onanien, så er det lige netop glidecremen. Både når man leger med og uden sexlegetøj, smiler den danske sexlegetøjsekspert JoanB, der oplever glidecremen og intimmassageolien som flydende sexlegetøj i sig selv.

- Ønsker du bogstavelig talt at give din mand et ekstra lækkert håndjob, så gør en god og drøj glidecreme underværker. Så kan han så efterfølgende, som tak, give dig den helt store tur på massagebriksen, hvor intimmassageolien så kommer i brug.

- I det hele taget er det intet som helst galt i, at man lægger fra land ved fx at varme hende op med en god glidecreme. Dette optimerer kun oplevelsen for både ham og hende, slutter JoanB. 

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj og erotisk tilbehør, herunder et stort udvalg af glidecremer og massageolier, fører man også et udvalg af tyske Flutschi produkter. Om disse fortæller Sinful blandt andet:

'Ikoniske glidecremer til enhver lejlighed. Fløjlsblød jelly tekstur, der giver en utrolig lækker og langtidsholdbar glideevne. Alle varianter er vandopløselige og frie for olier og fedt, så de ikke pletter på lingeri og sengelinned.

 

 Flutschi