Orgasmetrusse kan give koncentrationsbesvær

Send kæresten en tur i supermarkedet eller i byen med veninderne med den nye orgasmetrusse på

1 af 1

Annonce:

 

Så er hun klar til den helt store omgang, når hun kommer hjem til dig igen. Trussens pirrende perlerække går direkte i lystcentret på hende, men fremkalder også koncentrationsbesvær. 

Du, specielt hvis du er kvinde, kender nok allerede den nye orgasmetrusse fra successerien Sex and the City. Hvor meget af handlingen, på en sofistikeret facon, foregår under bæltestedet.

Nu er trussen med den for hende så pirrende og lystfremkaldende perlerække endelig kommet til Danmark, og er den helt perfekte kærlighedes/sexgave fra dig til hende.

Forspil
Forspil kommer i mange finurlige varianter. Der er forspil, der varer to minutter, og så er der de af slagsen, der helt bogstaveligt står på i både dage- og ugevis. Hvis man virkelig er til at trække ”pinen” ud.

Beder du kæresten pænt om – eller måske endda kommanderer hende til at iføre sig sin orgasmetrusse, inden hun tager på arbejde, så advar hende om, at dagen kan byde på en del koncentrationsbesvær. Særligt hvis hun har et job, hvor hun er ekstra fysisk aktiv.

Trussen kan ved overstimulation dog vendes om, så hun kan få sig en lille pause til også at, ja, arbejde.

For jo mere, hun bevæger sig, jo mere pirrer og stimulerer trussens strategisk placerede række af perler hende også. Og så kan en arbejdsdag pludselig føles ekstra lang. Til gengæld kan du, der venter på hende derhjemme, være ret overbevist om, at hun meget hurtigt er til lidt af hvert.

Lige som du helt sikkert også selv er. Specielt hvis I i løbet af dagen sørger for at holde hinanden opdateret med lidt frække og informerende sms-er. Det er sgu et forspil, der virkelig vil noget.

Kombinerer perle-trussen med kuglevibrationer
Vil du gøre det ekstra godt for hende – som i sidste ende vil gøre det ekstra godt for dig selv, så forær hende også et godt og effektivt fjernbetjent vibrator-æg.

Så er det pludselig lige til at holde ud at tage på tøjindkøb med hende. Når hun altså samtidig har ægget oppe, der stimulerer hende indvendig i vagina, mens orgasmetrussen sørger for klitorisstimulationen. Så er der intet mindre end et brag af en tur i det lokale storcenter, i vente.

Se også: 6-novelle: Den strenge lærer gav mig smæk  

Seneste 6-nyt

Hent flere