Orgasme-trusse eller bundløse strømpebukser?

Valget er dit – og modtageren af den frække og sexinspirerende overraskelse er hende, du ønsker at forkæle med en helt særlig gave

1 af 1
 

Når der skal handles ind til at krydre det fælles sexliv, så kommer mange par ikke længere end til netsiderne med dildoer, vibratorer og masturbatorer. Og intet galt i dette – måske lige bortset fra, at man snyder sig selv for en lang række andre spændende og pirrende muligheder.

Som fx frækt undertøj til hende. Hvem hun så end måtte være, du som mand har lyst til at forkæle med en alternativ form for krydderi på sexlivet.

Men hvad dælen dækker frækt undertøj egentlig over?

For nøjagtig som en klitorisvibrator ikke bare er en klitoris, da der findes et utal af varianter i genren, så findes der også et utal af muligheder indenfor frækt undertøj til hende. 

Webshoppen Sinful.dk, Skandinaviens førende indenfor salg af sexlegetøj, erotiske produkter, sexet lingeri mv., er en af de danske shops på nettet, der fører et meget stort og bredt udvalg af undertøj/lingeri til hende – og hvor ofte ikke ret meget overlades til fantasien, når tøjet først kommer på. 

Super sexet model iført bundløs model
Hvad siger du fx til denne ret så stilige og gennemsigtige orgasme-trusse, hvor en strategisk placeret streng af små perler sørger for at lire hende ekstra op? Hvis hun da ikke allerede på forhånd er helt oppe i det røde sexfelt over, at du har foræret hende en sådan trusse. 

En anden oplagt mulighed, hvis du og kæresten mere er til det bundløse look og de muligheder, bundløs nu engang bringer med sig, så bør du unde dig selv at tjekke denne model. På billedet båret af en anden model, der for alvor forstår at sælge tanken og fantasien om hende derhjemme iført et par bundløse strømpebukser.

Er du, som hendes partner, ikke specielt meget for at tage chancer, fordi du tidligere har oplevet, at hun på den konto kan finde på at rive hovedet af dig. Så ”lok hende” i stedet med ind foran skærmen, så i sammen kan finde frem til lige nøjagtig det eller de stykker frækt lingeri, I sammen skal hygge med hen over weekenden.

Ja, bare det at undersøge markedet for muligheder ud i genren, kan rent faktisk meget nemt ende med et knald. Der jo også er værd at tage med i ligningen.