Orgasme-gel rammer klit-plet

Sexlegetøjsekspert JoanB har smurt, testet og anbefaler nu klitoris-orgasme-gelen fra Durex, der er godt med smæk på

1 af 1
 

Har din kone/kæreste/elskerinde først fået en orgasme eller to, inden I for alvor giver den gas i sengen, så bliver den fælles sexoplevelse i langt de fleste tilfælde bare så meget bedre – for jer begge.

For til forskel fra manden, der måske kun kan en enkelt gang, så mister kvinden ikke lysten efter sin orgasme – ofte tværtimod.

Men for at kunne udleve og efterleve ovenstående, så skal du jo først lige få hende til at komme – og her kan en god og effektiv orgasme-gel til hende komme i spil. En turbo-accelerator under pirringen og stimulationen af hendes klitoris gør hende tanden mere sensitiv og modtagelig end ellers.

'Durex gelen er et stimulerende produkt til os kvinder, som skulle kunne gøre en mere følsom i de nedre regioner – og ja, lad mig med det samme afsløre: Durex gelen virker sgu!!!!….og faktisk ret meget bedre end alle andre produkter i kategorien, jeg igennem årene har testet,” skriver fortæller Danmarks førende sexlegetøjsekspert, JoanB, på sin blog. Læs hele hendes smøretest og anbefaling af O-gelen her.

En dråbe gel eller to gør underværker
- Jo mere gel, man smører ind i området, altså på klitoris og i området lige omkring, jo kraftigere bliver den på en gang kølende og varmende effekt, der får en til at blive noget mere følsom og modtagelig for stimulation end ellers. Men frem for bare at pøse på, der hurtigt kan blive for meget af det gode, så er 1 – 2 dråber Durex-gel mere end rigeligt for de fleste kvinder. Herunder også jeg selv, smiler den blonde sexblogger, der samtidig kan fortælle, at man må have lidt tålmodighed med smøreprojektet.

I omegnen af 2 – 5 minutters tålmodighed, efter man er begyndt at massere gelen ind i området.

Det kan man passende overtale partneren til at gøre - et fint og pirrende forspil, der helt klart betaler sig.

- Når man med en finger eller to har gjort et godt stykke smørearbejde med Durex-gelen, så er sensitiviteten i klitoris mærkbart forøget – en følelse og oplevelse, jeg ikke har oplevet i lige så ”hot” en grad med lignende produkter, men som dette produkt altså evner at frembringe.Hvorpå der ikke skal ret meget stimulation til for at komme hele vejen i mål – i hvert fald ikke for eget vedkommende, siger sexlegetøjsekspert JoanB fra www.joanb.dk.