Optimer weekenden med en fræk testvinder

Er du i tvivl, så gå altid efter en testvinder – din garanti for, at du ikke rammer helt ved siden af skiven

1 af 1
 

Alt var ikke bedre i gamle dage. Til gengæld var mange ting mere enkle, da der ikke var så meget at vælge imellem. Det gjaldt både med hensyn til antallet af fjernsynsprogrammer, udvalget af brød hos bageren og sexlegetøjsprodukter inde på Istedgade.

Kunne man ikke lide lørdagsunderholdningen i fjernsynet, lugten i bageriet eller en af de tre typer af dildoer, man nu engang havde mulighed for at tage med hjem til konen, så var det bare ærgerligt.

I dag er situationen for alle os danske storforbrugere, alle forbehold til trods, noget mere positiv. I dag er vi ved at være helt ovre i den anden grøft. At der snart er lidt for mange valgmuligheder – men her er der heldigvis god hjælp at hente. Blandt andet i forbindelse med alverdens typer af tests og undersøgelser, der hjælper den usikre og forvirrede forbruger på rette vej.

Sådan også indenfor sexlegetøjsbranchen. Hvor landets førende webshop med salg af sexlegetøj, Sinful.dk, fx har oprettet en kategori med udelukkende testvindere – helt specielt henvendt parret, der er på udkig efter et godt og stabilt produkt, man kan benytte sammen.    

SÅ forskellige er vi jo heller ikke
Ikke to mænd eller kvinder er fuldstændig ens – og da slet ikke, når det kommer til seksuelle lyster og laster. Men SÅ forskellige er vi trods alt heller ikke.

Så når en helt bestemt parvibrator – som fx verdens mest populære parvibrator, vibratorklemmen fra We-Vibe, igen og igen modtager priser og sælger stort hele verden over, så er der formentlig noget om, at produktet ikke er så ringe endda.

Et andet godt og populært prisvinder-eksempel i samme kategori er ligeledes en vibratorklemme.

Partner Plus er et effektivt parprodukt, der stimulerer kvinden både indvendig og udvendig – og hvor der samtidig er god plads til, at også han kan trænge sig vaginalt på.

Og når et hav af andre par oplever, at et helt bestemt produkt fungerer efter hensigten, så bør der være en ret fin chance for, at sexlegetøjet også kan blive en succes hjemme i eget soveværelse.

Så forskellige, som sagt, er vi jo trods alt heller ikke.