Optimer din onani med danske WaterWoman

WaterWoman, der er opfundet Danmark, er en super simpel måde at forbedre onanien. Denne artikel indeholder sponsorlinks

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

-- Danske Mathilde demonstrerer WaterWoman i videoen herover --

Den danske onani-opfindelse WaterWoman er så såre simpel og nem at benytte, at man kun kan ærgre sig gul og grøn over, at man ikke kom på ideen først.

Men sådan er det som bekendt med rigtig mange nyskabelser, der slår igennem og ender med at bliver succeser – altså at de er super enkle, men ikke desto mindre seriøst effektive i brug. 

WaterWoman er et engangsprodukt, bestående af en lille pose, der fyldes med vand og bruges af manden til at onanere med. Vi er altså meget, meget langt fra de højteknologiske masturbatorer med flere motorer og mange typer af vibrationer, man kan styre via en app på smartphonen.

Men simpel, billig og helt nede på jorden, som netop danske WaterWoman er, er ikke nødvendigvis lig med en ringere onani-oplevelse, når produktet først kommer i action.

Kridt glidebanen op med glidecreme
”Vi anbefaler selvfølgelig at du benytter dig af varmt vand når du skal bruge dit onaniprodukt til mænd fra WaterWoman, men hvis du er i den anden boldgade og ønsker dig det kolde gys så kan det også arrangeres. Så fylder du bare koldt vand i folien i stedet for varmt og så er du kørende. Husk altid at bruge en vandbaseret glidecreme til når du onanerer med produktet. Dette sikrer at oplevelsen bliver så realistisk som overhovedet muligt, og så gør det heller ikke ondt når du har smurt for,” fortæller danske Sinful.dk, Skandinaviens førende sexshop med alle typer af sexlegetøj, der fører det rød/hvide onani-produkt henvendt manden, der ønsker at spice sine onani-oplevelser lidt op.

Og når man på et tidspunkt har opnået med sin WaterWoman, hvad man fandt hygge-posen frem fra skuffen efter, så tømmer man simpelthen posen for vand igen og smider efterfølgende engangsproduktet i skraldespanden.

Altså ikke noget med en efterfølgende rengøring og opbevaring af produktet i en lille satinpose. Noget langt de fleste mænd kan værdsætte og ikke mindst forholde sig til.