Opfinder af sexrobot lever i åbent forhold med kone og sexrobotter

Han påstår, at sexrobotterne har forbedret hans og konens sexliv på grund af hans regelmæssige sexeskapader med dem

1 af 1

Annonce:

 

Opfinderen af den første sexrobot med kunstig intelligens har installeret en række af sine egne opfindelser som “kone nummer 2”.

Han påstår tilmed, at sexrobotterne har forbedret hans og konens sexliv på grund af hans regelmæssige sexeskapader med dem. Den lader vi lige stå et øjeblik, mens du læser videre på historien.

Dr. Sergi Santos er skaberen af en af de første kvindelige sexrobotter med kunstig intelligens. Modellen hedder Samantha, er meget virkelighedstro og veldrejet af udseende og i stand til at skabe en form for følelsesmæssig samhørighed med dens ejer.

Samtidig er Samantha i stand til at skifte mellem et følelsesmæssigt register, der spænder fra det romantiske over det kærlige og til en mere sexet mode – men hysterisk og præmenstruel synes ikke at stå på listen over emotionelle tilstande for den kære robot. Jo, den robot er i sandhed designet af en mand. 

Bor sammen med kone og sexrobotter
Ifølge The Mirror deler Santos sit hjem i Barcelona med hans kone Maritsa og en større samling Samantha-sexrobotter med silikonehud og kunstig intelligens. Han dyrker endda regelmæssig sex med sine sexrobotter, uden at han af den grund føler, at han er sin kone utro.

Nej, faktisk bedyrer han, at hans forhold til sexrobotterne har givet ham og konen et bedre sexliv. Ja, det ville jeg dæleme også sige, hvis jeg havde sådan en samling i mit hobbyrum.

Fordelen er, at han holder længere, når han er sammen med konen, fordi han ikke føler, at han har så travlt med at komme eller få hende til at komme. Det betyder, at de bedre kan nyde hinanden. Så måske får den gode doktor løbet de værste lyster af sig på sexrobotterne og har så mere overskud til konen.

Til salg inden for kort tid
De første af Dr. Sergi Santos sexrobotter sættes snart til salg. De billigste versioner starter ved omkring 15.000 danske kroner. Men hvor meget kunstig intelligens du får med til den pris, melder historien ikke noget om.

Prisen er i hvert fald overraskende billig. Faktisk koster mange af de sexmaskiner, der ses i pornofilm på f.eks. Elvirafriis.dk omkring det samme – og de maskiner har bestemt ingen kunstig intelligens.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere