Onanirøret - bedre end den ægte vare?

De yderst realistiske sexlegetøjs-vaginaer fåes i alle prisklasser

1 af 1
 

I dag findes der et utal af såkaldte realistiske sexlegetøjs-vaginaer, der både ligner og opleves som den helt ægte vare - og som i værste fald kan opleves som en trussel i sengen for hende derhjemme.

Andre kvinder har heldigvis et lidt mere afslappet forhold til de frække silikone-kloner. 

Sexlegetøjsproducenterne konkurrerer på livet løs om at producere produkter, der opleves som den ægte vare; altså som mandens erigerede penis og kvindens indbydende vagina.

Krydres oplevelsen ligeledes med lidt kunstig smørelse - en god glidecreme - så er de bedste af nutidens produkter i genren endda meget realistiske at gå i krig med.

Hertil kommer, at dagens udvalg af realistiske vaginaer fås i flere forskellige udgaver end nogensinde før. Og en bred og farverig vifte af onaniprodukter til mandens autoerotiske fornøjelser, kan naturligvis gøre det en smule udfordrende at vælge den helt rigtige model.

Hvad med en ægte Milf-pussy?
Voksne og modne cougars og Milf-kvinder er noget af det mest hotte i sengen, mener rigtig mange mænd.

Så søger man som cougar (voksen kvinde, der er til yngre mænd) eller Milf (Mom I'd Like to Fuck) en sexpartner, så vælter henvendelserne ind – og altså ikke kun fra de yngre mænd.

Milf-kvinder er i skrivende stund nemlig også i høj sexkurs blandt mere voksne mænd – og vupti, så kan du naturligvis anskaffe dig din helt personlige Hustler Milf-pussy. Endda med et ekstra Milf-agtigt indgangsparti, mener i hvert fald producenten.  

Et andet rigtig godt eksempel på, at nutidens udviklere af sexlegetøj lytter rigtig godt efter hvad kunderne inderst inde tænder på, er denne lidt mere vulgære variant. 

Den overlader ikke ret meget til fantasien, men til gengæld skal den nok tænde én, hvis man er til anal penetration.

Lad kæresten bruge silikone-vaginaen på dig
Realistiske vaginaer, som den danske sexlegetøjsshop Sinful.dk fører en lang række varianter af, sælges dog ikke kun til mænd, der hygger sig med sololeg.

Par investerer både i realistiske dildoer og realistiske vaginaer, og benytter så produkterne på hinanden, hvilket er til både egen og fælles fornøjelse.

Dette er i dag en ret udbredt måde at krydre sexlivet på, som kun gør oplevelserne med det realistiske sexlegetøj endnu frækkere og mere realistiske.