Økologisk glidecreme og vegansk sexlegetøj? Valget er dit

Går du op i økologi og dyrevelfærd, når du køber fødevarer og plejeprodukter – hvorfor så ikke gøre det samme med dine sexprodukter?

1 af 1

Annonce:

 

 

Når du er ude og handle, tænker du sikkert på, om du skal vælge øko-rigtigt frem for konventionelt. Vil man give et par kroner mere for at nyde sine sine indløb med god samvittighed, og samtidigt hjælpe miljøet?

Slår budgettet til, vil de fleste nok sige ja. Men hvad hvis du kunne vælge økologisk eller ligefrem vegansk, når det kom til sexlegetøj og sexprodukter og dermed undgå animalske og andre kradse tilsætningsstoffer i dine kondomer, glidecremer, dildoer og andet?

 

Soveværelset er om noget et sted, hvor kroppens mest intime dele er modtagelige for ydre påvirkning. Har du parfumefri shampoo, økologisk tandpasta, eller lignende på dit badeværelse, burde du overveje økologisk eller vegansk sexlegetøj i dit soveværelse.

 

Parfume, parabener, sulfater, glycerin

Animalske materialer og tilsætningsstoffer findes i et bredt spektrum af sexlegetøj og sexprodukter. Latex er et godt eksempel. Et fremragende stof til kondomer, fræk påklædning og andet, hvor elasticitet, sensualitet og holdbarhed er i højsæde.

 

Men kun få er klare over, at dette stof kan indeholde emulgatoren kasein, et mælkeprotein, der bruges af fødevarebranchen til at fremstille billige osteprodukter og pølse – og som er en naturlig ingrediens i både komælk og modermælk.

 

Har du ikke lyst til at tænke på muh-køer, næste gang du dyrker sikker oralsex, så er det rart at vide, at sexlegetøjsbranchen allerede har løsningen til dig. Der findes et naturligt alternativ: nemlig naturlatex, som f.eks. Glyde Ultra Veganske Kondomer, baseret på 100% planteproduktion og med tidselekstrakt i stedet for kasein.

 

Et andet eksempel kan være massageolie og glidecremer, der ofte kan indeholde parfume, parabener, sulfater, glycerin – og kan være testet på dyr. Alternativerne findes, f.eks. Sliquid Oceanics Natural Økologisk Glidecreme, der er baseret på ekstrakt fra tre typer tang. Et helt naturligt alternativ, som tilmed et duft og smagsfrit, ligesom de veganske kondomer er fri for smag og lugt af latex og gummi.

 

Det er faktisk ret nemt, at få en substitut til enhver afkrog af din frække fantasi, det kræver blot lidt søgning. Hvad enten du er til pisk & læder, spiseligt undertøj, dildoer, lænker og støvler – et stort udvalg af forskellige sunde, økologiske og veganske produkter står allerede til rådighed. Giv det en kærlig tanke, næste gang, du shopper til soveværelset.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere