Nyt år i sigte: Og det bliver frækt!

Om ganske få dage siger vi farvel og tak til 2016, og et nyt og spændende år er klar til at slå sine skarpe klør i os. Og inden for sexlegetøjsbranchen er der lagt i kakkelovnen til et frækt og spændende år.

1 af 1

Annonce:

 

 

Danskerne er helt tossede med sexlegetøj - det er vist ikke nogen nyhed. Og det gælder ikke kun kvinder, også mændende er de seneste år kommet rigtig meget med på banen, når det kommer til eksperimenterende oplevelser i soveværelset.

Bitten fra Sexshop.dk har kigget i sin krystalkugle, og kommer i videoen herunder med sit bud på, hvad hun ser danskerne rive af sexlegetøjshylderne I 2017.

Krystalkuglen siger……du har været slem!

De danske sexlegetøjsbrugere er blevet langt mere bevidste om, hvad de vil have. Og det gør sig gældende med hensyn til både kvalitet og funktion af de forskellige produkter. Idag skal sexlegetøj kunne noget. 

Alligevel er det ikke sexlegetøjet til singlepigen eller singlefyren der viser sig aller tydeligst i Bitten's krystalkugle. Hun spår nemlig – IGEN – et boom af salget af bondage-inspirerede produkter. Ikke kun på grund af, at danskernes interesse for denne form for seksuel leg er steget markant gennem de sidste år, men også fordi den længe ventede Fifty Shades Of Grey film toner frem på alle biografernes lærreder når vi kommer til februar måned.

"Da den første film kom frem, gik folk jo amok" siger Bitten og fortsætter: " Om det var kvinderne der blev inspirerede og fik mændende med på vognen, det ved jeg ikke, men jeg skal love for vi kunne mærke, at her var noget der fangede de nysgerrige danskere".

Og jo, det er ganske vist. Under den pæne overflade, lurer der en vist en skjult trang i de fleste af os til at blive bundet, blindfoldet og pisket. And who can blame us? Det er da piv-frækt. Om du er til blid bondage eller den lidt hårdere af slagsen, så finder du alt hvad du skal bruge her. Så væk med kedelig lagengymnastik og frem med bondagerebene. Nu skal vi spændes op til lir. 

2017 – here we come. Godt nytår!

 

Seneste 6-nyt

Hent flere