Nyd synet og følelsen af det frække fetichtøj

Lak, læder og latex giver dig frækkere sex

1 af 1
 

Sex handler ikke ”kun” om de fysiske udfoldelser sammen. God, spændende og nye former for sex udspringer i høj grad også af de omgivelser, man befinder sig i. Samt af de beklædningsgenstande, man nu iklæder sig. Som fx tætsiddende latex tøj.

En del lader sig skræmme af ”fetichist-stemplet”. At man helt pr. automatik bliver stemplet som fetichist, hvis man ved særlige lejligheder fx begynder at iklæde sig lak, læder og/eller latex.

Lak, læder og latex er dog også pænt udbredt i sexklubmiljøet og hjemme i privaten – og sender som regel et meget klart signal om, at man er til lidt af hvert.

Så ikke kun gælder ordsproget, at klæder skaber folk – en helt specifik tøjstil, som regel i farverne sort og rød – som her fundet hos Sinful.dk, opfordrer og indbyder i høj grad også til sex, sex og atter sex.

Nøjagtig som en helt særlig form for sexlegetøj, nemlig fetich sexlegetøj, langt hen ad vejen indbyder til at gå det lille skridt længere med sine frække lege end ellers. En knaldsort dildo er sgu bare tanden ”mere slem” end nøjagtig den samme dildo i farven pink.