Ny swingerklub åbner i Trekantsområdet

Swingere i hele landet får ny legeplads

1 af 1
 

Landets måske mest omtalte og luksuriøse swingerklub Tucan, der ligger i Trekantsområdet Vejle, Kolding og Fredericia får nu konkurrence.

EuroClub300 hedder den nye swingerklub, der ligger lige udenfor Kolding.

Ifølge klubbens hjemmeside er mere end 2000 kvadratmeter lækkert indrettet med både bed & breakfast, infrarød sauna og spa, dark room, lounges og bar og bio og andet godt.

 

EuroClub300 har åbningsreception 9. marts kl 20. Her er hvad du kan forvente op møde i klubben, ifølge hjemmesiden.

Ved ankomst til Euroclub300 byder aftenens værter velkommen i receptionen. Derefter kan man vælge at gå direkte til omklædningen, til hvilket man får udleveret en nøgle, så man kan låse sine personlige ejendele inde eller man kan vælge at sætte sig i det store barområde og slappe af med en drink.

Man er velkommen til at sidde i baren fuldt påklædt indtil kl. 21, hvorefter man som klubbens resterende gæster skifter til noget mindre. For mænds vedkommende oftest boksershorts eller det udleverede håndklæde. Kvinder er lidt mere fantasifulde, de vælger oftest en underkjole eller andet frækt lingeri. Som udgangspunkt kan man sige, at folk er lidt mere påklædte end de ville være på stranden. Man er selvfølgelig også velkommen til at være nøgen eller iklæde sig fetish-tøj, det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi har selvfølgelig også rum med diverse legetøj til voksne i alle aldre; gynger, slinger, sexmaskiner, suttebar og ikke mindst et veludstyret SM rum.'

Se også: Derfor blev kvinde smidt ud af swinger-hotel  

Se også: Mette og Per: Derfor elsker vi gangbang i det fri