Ny onani-nydelse kræver nul fysisk ydelse

Med denne nye masturbator med teleskopiske bevægelser kan du som mand nyde uden at yde

1 af 1
 

Med det nye onani-produkt til mænd med det ganske vilde navn Leten a380 Piston Super Masturbator skal du nærmest ikke løfte en finger for at blive stimuleret.

Det toptunede og fuldautomatiske onaniprodukt, en såkaldt masturbator, klarer nemlig hele svineriet, fra start til slut, for dig.

Med sine ekstra lange teleskop-bevægelser giver produktet dig oplevelsen af at være sammen med den ægte vare. Dog med den nok så væsentlige undtagelse, at legen med super masturbatoren ikke giver nær så meget sved på panden.

Som ikke kun er ret så tidstypisk for netop dette sexlegetøjsprodukt til mænd, men meget godt rammer ind, hvad den nyeste teknologi gør for udviklingen af nyt sexlegetøj.

Nydelse fremfor ydelse 
Der findes faktisk fortsat mænd, som er så gammeldags indrettede, at de benytter egen hånd eller hænder i forbindelse med onani. Jo, den er altså god nok, det foregår rent faktisk derude.

Flere og flere vælger dog med jævne mellemrum at tage sagen ud af egen højrehånd til fordel for at benytte diverse udgaver af enten kunstige vaginaer eller Fleshlight rør fuldstændig blottet for elektronik.   

Men følger man for alvor med tidens strømninger, som på snart alle fronter, dikterer avanceret computerteknologi, så smider de fleste meget hellere lidt ekstra kroner efter et sexlegetøjsprodukt, hvor det i bogstaveligste forstand handler om at læne sig tilbage i stolen eller sengen og bare nyde.

Så skal hendes pulserende og stødende vibrator og mandens masturbator nok tage sig af hele rejsen frem til forløsning. Og så en lille advarsel: Den efterfølgende rengøring af produktet er endnu ikke fuldautomatiseret, men også den feature er med garanti lige på trapperne.

Avanceret computerteknologi
En række af de produkter i genren, der benytter sig af avanceret computerteknologi, udvikles af producenten Kiiroo – og består blandt andet af en Interaktiv Masturbator, der både kan benyttes solo og samspille med en interaktiv dildo vibrator til kvinden Så nu behøves man ikke engang længere at opholde sig i samme seng for at have sex sammen.

Med Kiiroo sættet kan parterne via super følsomme sensorer placeret i produkterne helt nøjagtig mærke/føle, hvad den anden har gang i med sin dildo-vibrator eller masturbator.