Nu kan du indrette dit helt eget s/m-rum

Har I pladsen derhjemme, så har danske Sinful.dk møblerne til jeres helt eget sex-rum

 

1 af 1
 

Langt fra alle er til at dyrke sex i en klub. Tænder man fx ikke på at blive kigget på, mens man hygger med kæresten, så er det en smule åndssvagt at bruge tid og penge på at besøge den lokale sexklub eller s/m-tempel.

Men lidt mindre og andet kan i mange tilfælde altså også sagtens gøre tricket. Specielt set i lyset af, at man hjemme i egen hytte selv 100 procent kan bestemme, hvordan ”hyggekrogen” eller ”legeværelset” skal indrettes og udstyres. Hvis man da ikke vælger at gå hele vejen ved at omdanne kælderen til et stort sex- og/eller s/m-paradis.

Så skal man heller ikke bevæge sig mange meter, når lysten til en omgang hardcore sexleg med partneren med jævne mellemrum som bekendt kommer over en.

Den oppustelige sexmaskine
Hos danske Sinful.dk, der fører alle typer af sexlegetøj, stort som småt, til ham, hende og parret, der finder du blandt meget andet den oppustelige sexmaskine. Et sort og blødt sexmøbel, der ville klæde enhver privat sexlegeplads eller s/m-rum – og da møblet er oppusteligt, så er det også nemt at pakke væk igen, hvis man ikke lige har så meget plads. Eller for den sags skyld bare ikke har lyst til at have en penetrerende sexmaskine til at stå og stritte midt der i soveværelset til hverdag.

I samme genre finder vi den oppustelige bondagestol, hvor man ligeledes kan lukke luften ud af sexmøblet efter endt brug. Det er jo trods alt ikke alt man har lyst til, at svigermor og svigerfar risikerer at snuble over næste gang, de kommer på et af deres uanmeldte besøg.

I dette hele taget er det kun fantasien og lysterne og ens helt personlige muligheder for at indrette en krog eller et helt rum med diverse former for sexmøbler, der sætter grænsen for, hvordan hjemme legepladsen nu engang skal udstyres og se ud.

For hvad du kan lege med nede i sexklubben og s/m-klubben, kan du også i en eller anden form også erhverve dig til at hygge med derhjemme.