Nordens førende sexshop er... jysk

Ikke en Århus-historie: Sinful.dk ligger i Århus, hvor de omsætter for flere hundrede millioner årligt

1 af 1
 

Når man i Danmark siger sexshop og sexlegetøj, så peger mange helt automatisk på webshoppen Sinful.dk – og ikke så underligt endda.

Den Århus-baserede sexshop var for 10 års tid siden nemlig bannerfører med hensyn til at ændre vores syn på både at købe og benytte sexlegetøj.

Siden da har hverken Sinful.dk eller resten af branchen i Danmark kigget sig tilbage. Og selv om det som bekendt er svært at spå om lige netop fremtiden, så tyder alt på, at udviklingen kun vil fortsætte i en retning – nemlig fuld fart fremad. 

Sexlegetøj åbner helt nye døre
Alt peger på, at alle typer af sexlegetøj i årene fremover vil finde vej til kun endnu flere danske hjem. Enten som krydderi på onanien og/eller til glæde og fornøjelse for et fælles sexliv.

Med årene har vi nemlig ikke kun fundet ud af, at dildoer, vibrator og onaniprodukter til mænd ikke er spor farlige. Hverken for én selv eller ham/hende derhjemme.

Sexlegetøj fungerer rent faktisk også som katalysator for helt nye typer af frække lege, udfordringer og oplevelser. Uden en dildo i dobbeltsengen ville det fx være umuligt, på den helt harmløse måde, at invitere konen på en fræk trekant – med hende som centrum.

Og skulle det ske, som mange par i dag vælger, at man rejser på ferie hver for sig – eller at enten han eller hun skal på forretningsrejse, så kan det fælles sexliv fortsat holdes ved lige - med smartphonen som det nok så væsentlige forbindelsesled.

Nå, men tilbage til Sinful, der i den helt store stil hjalp med at udstikke retningen her i Danmark – og som også fremadrettet vil komme til at gå helt i front.

Et aktuelt eksempel på dette er shoppens voksenjulekalender anno 2017 – som naturligvis er 100 procent forbudt for børn.

En erotisk pakkekalender med alle typer af overraskelser henvendt parret, der ønsker at julemåneden skal handle om andet og mere end bjældeklang, englestøv og stress fra morgen til sen aften.