Nøgne Jennie tester sexlegetøj – lige på og hårdt

Nu kan du komme helt tæt Jennies nøgne skød, når hun tester og leger med fem forskellige slags sexlegetøj

1 af 1
 

Vi danskere er mere hooked på sexlegetøj end nogensinde – og da Danmark samtidig er et land proppet med singler, bliver rigtig mange af produkterne benyttet til leg og onani i enerum.

Sådan også med den danske model Jennie Rider – dog lige med den nok så væsentlige og bemærkelsesværdige undtagelse, at den unge pige deler sin orgasme fremkaldende sololeg med dildoer og vibratorer med alle os andre.

 

Rigtig mange tusind tak for den gestus, søde Jennie – så kan vi ved selvsyn nemlig helt ned i detaljen blive klogere på, hvordan nutiden finurlige sexlegetøjsprodukter reelt virker mellem benene på en ophidset pige.

Og i fald, du er bedøvende ligeglad med, hvad hendes klitorisvibrator og G-punkt-vibrator kan og måske ikke kan præstere, så kan du sagtens få rigtig meget ud af den videofilmede solo-seance med Jennie alligevel – kan vi roligt love dig. Her kommer du nemlig så tæt på sagerne, at det mere eller mindre opleves som at være der selv.

Måske du mere er til Jennie og Nicole

Det er igen-igen den kvindelige danske model og instruktør Elvira Friis, der står bag de nærgående optagelser af Jennies frække leg. Lige som Elvira-pigen også er kvinden bag den saftige kobling imellem Jennie Rider og reality-baben og pornomodellen Nicole Brøggler.

 

Pigerne står her bag en super seværdig maskin-pik-seance foran kameraet med den berømte og berygtede Sybian vibrator-maskine i centrum. Hvor Nicole, med fingeren på vibrator-knappen, styrer og bestemmer tempoet hele vejen igennem, mens Jennie fra start til slut bliver Sybian-stimuleret så det sjasker og sprøjter om ørerne på modellerne.

En noget anderledes form for leg med et ekstra stort og kraftigt stykke sexlegetøj, hvor der er et element af både dominans og underdanighed – alt afhængig af, hvem der nu giver og modtager.

Og så gør det jo heller ikke noget, at hovedpersonerne er fuldt afklædte, unge piger, der nyder at være i rampelyset. Det krydrer lige som kun oplevelsen hjemme foran skærmen yderligere.