Nicole Brøggler overgår sig selv: Splitternøgen til Reality Awards

Nicole Brøggler og Danni Sigen har snuppet overskrifterne ved de sidste to års Reality Awards. Hun for at optræde på scenen med en buttplug i numsen og han for at miste et vibratoræg i selvsamme legemsdel. Så i år måtte der ekstra stærke sager til, for at redde sig årets overskrifter. Det må det siges, at de er lykkes med.

1 af 1

Annonce:

 

Vi husker alle overskrifterne fra sidste års Reality Awards, hvor Danni Sigen lavede det berømte forsvindingsnummer med vibratorægget, da han skulle overgå Nicole Brøgglers optræden iført analplug med hestehale året før. Så det var da klart, at den skulle toppes i år – og det blev den så.

Mødte op i 5 meter reb

Nicole Brøggler er – udover at være kendt fra forskellige reality shows – også en af de lækre modeller hos Elvirafriis.dk og har bestemt ingen problemer med at vise sig frem nøgen. Så til fredag aftens Reality Awards 2017 mødte hun op iført 5 meter reb og intet andet. Rebet var naturligvis bundet kunstfærdigt, så det fremhævede hendes i særdeleshed veldrejede krop. En løsning meget lig den Kraka vælger i sagnet om Regnar Lodbrog.

I toppen blev rebet til et halsbånd med tilhørende snor, som sidste års uheldige Danni Sigen holdt den meget nøgne reality babe med, mens han piskede hendes opbundne popo med en til lejligheden medbragt pisk. Nicole Brøggler selv havde taget en meget stor, grum, sort dildo med, som de to til manges morskab også optrådte med på den røde løber.

Foto: Doktor Jones  

For nøgen til Reality Awards

Men selv om danske reality-stjerner er kendt for at tage den til grænsen og så lidt længere ud, var den meget nøgne Nicole Brøggler alligevel for meget for Kit Nielsen, der er arrangøren bag Reality Awards. Hun bad den unge babe fra Solrød Strand om at iføre sig noget mere dækkende tøj.

Det fik Nicole Brøggler så taget på – blot for at smide det igen i et rent stripshow lidt senere. Det var der sikkert mange af showets mandlige deltagere, der ikke havde noget imod.


Nicole elsker at være nøgen

Efter fredagens optræden på den røde løber med senere stripshow til Reality Awards, er der ingen tvivl om, at Nicole Brøggler elsker at være nøgen. Hun kunne slet ikke holde tøjet på. Heller ikke til den efterfølgende efterfest.

Den manglende beklædning har de mange medlemmer hos Elvirafriis.dk også kunnet glæde sig over i en lang række flotte fotoserier og videoer på sitet. Her viser den smukke skønhed fra Solrød Strand alle sine ynder i forskellige film, hvor hun bl.a. bliver udnyttet af sin chef på jobbet, spillet af flotte Jennie Rider. I alt 22 videoer og 13 billedserier er det blevet til – og flere skulle efter sigende være på vej.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere