Ni ud af ti har haft kontorsex

Arbejdstiden bliver ikke altid brugt på at arbejde

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

-- Herover taler Ekstra Bladets Sexperter om kontorsex --

En tur på kopimaskinen, en omgang på toilettet, en blow på lageret - mulighederne for sex på jobbet er måske ikke optimale, men tilgengæld kan omgangen med en eller flere seksuelt attraktive og tilgængelige kollegaer give lyst til at knalde på arbejdet.

I hvert fald viser en britisk undersøgelse, blandt 2000 brugere af et uartigt datingsite, Saucy Dates, at ni ud af ti rent faktisk har brugt arbejdspladsen noget sjovere end, nåja, arbejde.

David Minns, der har stået for indsamling af data, kommer med sit bud på, hvorfor så mange har brugt arbejdstiden på sex:

- Et fælles tema er, at folk nyder kicket i at knalde, når de buede arbejde. De fleste respondenter angav, at kontorsex også frækt, fordi der er risiko for at blive opdaget/taget med bukserne nede.

26 procent har brugt et lukket/privat konto til løjerne, en ud af syv har hygget sig i et lagerlokale, mens 13 procent er gået til makronerne på toilettet. Fem procent har trodset klaustrofobien og udvekslet kønssafter i en elevator.

At tallene fra datingsitet skal tages med store forbehold viser metro.co.uk's egen poll, hvor halvdelen angiver, at de ikke har prøvet kontorsex: