Nej, du er ikke bøsse, fordi du tænder på en anal-dildo i numsen

Anal-dildo er næsten et fyord i mange mænds ordforråd. I hvert fald hvis nogen kunne mistænke dem for, at det var dem selv, der skulle nyde godt af at få den op i numsen. Men du bliver ikke bøsse af, at få den i det bagerste hul. Det er der heldigvis ved at være mere åbenhed om i mange heteroseksuelle parforhold

1 af 1

Annonce:

 


Lad mig bare være helt ærlig og indrømme, at jeg ikke tænder på tanken om at få noget op i det bagerste hul. Men det er mere fordi, jeg er bange for, at det skal gøre ondt eller der skal ske skader. Jeg er lidt sådan en forsigtig-Per.


Men derfor er jeg da ikke uforstående overfor, at der er masser af mænd, der godt kunne tænke sig det. For med de tusindvis af nervetråde i og omkring anus og muligheden for at få en fed orgasme, der kan mærkes i hele kroppen ved at få stimuleret prostata, er en gang analsex da helt sikkert vejen til nogle nye oplevelser på den seksuelle front.

Så det er da klart, at det ikke betyder, at man er bøsse. Man kan da sagtens stadig tænde på kvinder. Det bagerste hul er bare endnu en kilde til seksuel nydelse og stimulation, der kan udnyttes i situationen.


Pegging – en trend der bryder grænser ned

Men heldigvis ser det da også ud til, at der er ved at ske et skred i mænds berøringsangst med deres egen bagende. For ifølge salgsstatistikkerne fra Danmarks to største webshops med sexlegetøj, toppede salget af især buttplugs til mænd og analt sexlegetøj salgslisterne i 2016. Samtidig tog salgstallene i netop de to kategorier nogle enorme spring opad med en forøgelse i salget på over 30 procent. Så danskerne og især danske mænd vil gerne tages i rumpetten!

En overvejende årsag til denne voldsomme popularitet skyldes med stor sandsynlighed pegging, der er en trend som på kort tid er blevet meget populær i heteroseksuelle forhold. Her tager kvinden i forholdet et harness med en anal-dildo på og tager manden i det bagerste hul.

Pegging gør især noget ved balancen i parforholdet. Det er ikke længere kun manden, der kan være den givende part. Kvinden kan også tage styringen og give ham en fornemmelse af, hvordan en orgasme føles for hende. For prostata-orgasmen er nok det nærmeste, vi mænd kommer den orgasme, kvinderne får. Den kan mærkes meget mere i hele kroppen end den normale orgasme, der jo nærmest kun mærkes i pistolen.


Ingen grund til at gå at putte med det

Samtidig er der kommet mere fokus på sexlegetøj til mænd og især anal-legetøj fra producenternes side. 2015 og især 2016 bød på flere nye og nyudviklede produkter. Så det er blevet mere stuerent og legitimt. Det er ikke længere noget, man som mand behøver går og putte med eller bruge Grindr til at finde ligesindede mænd, der også vil eksperimentere med ”den slags”.

Så mand dig op mand! Bed hende om at give dig en ordentligt rusketur i det bagerste hul i aften. Anal-dildo, harness og anal glidecreme finder du her. Så hvad betænker du dig på?

 

Seneste 6-nyt

Hent flere