Nej, det er en Womanizer – ikke et øretermometer, hun har I toilettasken

Womanizer var sidste års hotte nyhed inden for sexlegetøj og der er endnu ikke kommet noget på markedet, der overgår den. Det er en klitorisvibrator, der suger hende til orgasme med pulserende trykbølger. Det rigtig luskede ved Womanizer er, at den ligner et helt uskyldigt øretermometer. Så den er let for hende at skjule i toilettasken.

1 af 1

Annonce:

 

 

Womanizer er amerikansk slang for en kvindebedårer og bedåre kvinder, er virkelig noget, den smarte klitorisvibrator har kunnet. Det er ikke helt forkert, når nogle anmeldere har kaldt vidunderet den største fornyelse af sexlegetøj til kvinder, der er kommet på markedet inden for de seneste år.

Den løb også med prisen som ”Mest innovative tekniske sexlegetøj” på sidste års XBIZ messe – den største sexmesse i USA, der bliver afholdt hver år i januar.

 

Suger hende til orgasme

At kalde Womanizer for en vibrator, er godt nok lidt af en tilsnigelse. Klitoris-stimulator er nok mere korrekt. For hvor en almindelig vibrator bruger vibrationerne til at pirre hende, er der slet ikke kontakt mellem ”maskinen” og hendes klit, når hun bruger en Womanizer.

I stedet bruger den en blanding af vakuum og lufttryk til at skabe nogle pulserende trykbølger, der giver en let, sugende og meget stimulerende fornemmelse i klitoris. Den lille djævel kan også bruges på hendes brystvorter – hvis du får lov at lege med.

Skal man tro de kvindelige anmeldere, er der ingen andre stykker sexlegetøj, der giver den samme fornemmelse som Womanizer. Den er helt sin egen og orgasmerne beskriver kvinderne som kraftige og dybe – hvad det så end betyder.

 

Perfekt til besøg hos svigerforældrene

Womanizers særlige virkemåde betyder som sagt, at der reelt set ikke er nogen fysisk kontakt mellem hende og maskinen. Derfor er den også utrolig lydsvag i forhold til en traditionel vibrator. Kun 42 dB(A) larmer den mest udbredte model. Det svarer til sagte visken. Til sammenligning ligger almindelig tale på 60 dB(A).

Det gør den perfekt til en hed hyrdetime – også selv om ungerne sover lige inde ved siden af eller I overnatter hos svigermekanikken i Langtvækstrup. Men det betyder også, at hun lige kan få lettet trykket, hvis hun er ved at koge over på jobbet – ja, jeg nævner det bare lige. Men hellere det end at det er ham den dumsmarte fra marketingafdelingen, der gør det for hende.

 

Ikke alle kvinder er skabt ens

Siden lanceringen og de deraf følgende vilde anmeldelser, har Womanizer ikke ligget på den lade sige. De har sendt endnu en række Womanizers på gaden. Både billigere og også rigtigt meget dyrere versioner.

Den dyreste har 18 karats guldbelægning og den billigste version ligner for alvor et øretermometer. Derudover har de også udsendt en version til kvinder med såkaldt +size klitoris, ligesom det er muligt at få glidecreme og andet tilbehør, der er specielt udviklet til Womanizer.

Så skal du forkæle hende ekstra meget, var det måske en ide at investere i sådan en svend. Det vil med garanti blive værdsat af hende og give dig noget erotisk kredit på kontoen.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere