Nakke, skuldre, ryg og klitoris

Efter en lang og trættende dag på jobbet, har konen/kæresten/elskerinden heldigvis meget svært ved at sige nej tak til en tur på massagebriksen/dobbeltsengen. Og når hun nu alligevel har lagt sig afklædt tilrette, så forkæl hende med den helt store omgang. Hvor du arbejder dig ned over hendes ømme nakke, skuldre og ryg til klitoris. Massage-værktøjet finder du herunder.

1 af 1

Annonce:

 


Det gælder som bekendt om altid at have værktøjet i orden. Det holder bare ikke at gå ned på udstyret – og da slet ikke, når hun står (ligger) foran at skulle have den store og forkromede omgang. Og jo, du kan da godt ”nøjes” med at bruge hænderne. Intet galt i medfødt værktøj.

Men der er altså en del ophidsende ting og sager, selv de mest pilfingrede mandehænder bare ikke evner at præstere. Som fx og stimulere hende med 5000 – 6000 pirrende vibrationer i minuttet. Jo, du læste rigtigt! Der er godt nok fut under nogle af de mere hardcore massageapparater  

 

Massageapparatet man ikke talte højt om

I ”gamle dage” var husets såkaldt stavmassageapparat ikke en ”ting”, man talte højt om. Eller for den sags skyld trak frem fra bunden af klædeskabet og fremviste til hvem som helst, der kiggede forbi. ”Gamle dage” er nu snart mange år siden, og den generelle holdning til alle typer af sexlegetøjsprodukter er i dag meget mere positiv og fri.

Og på den konto har det ”gammeldags” stavmassageapparat i løbet af de senere år fået en helt ny opblomstring.

Iført spritnye og moderne designs og pumpet med mange typer af vibrationer, som både lindrer myoser og fremkalder orgasmer.
 

Nu kan du ordne hende fra top til tå

Mangler du en god ide og et effektivt sexlegetøjsprodukt til forspillet, hun med garanti aldrig bliver træt af, så har du stukket hovedet i den helt rigtige artikel. Med et massageapparat med stort vibratorhoved kan du nemlig – bogstaveligt talt – ordne hende fra top til tå.

Og efterfølgende, når hendes orgasmer så småt er klinget af igen, har hun måske endda også kræfter til at give DIG en omgang med legetøjet. Man kan jo altid drømme, håbe og bede til alverdens tænkelige sexguder.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere