Når sex gør ondt på hende

Inden du begynder med, at så er det fordi, hun er sammen med en rigtig mand, så tænk lige over, hvor surt det ville være, hvis det gjorde ondt på dig at være sammen med din partner. Og elsker du hende, ønsker du jo for katten ikke, at sex med dig skal være en pine for hende. Samtidig får det hende til at miste lysten. For hvem ønsker at udsætte sig selv for noget, der gør ondt? Spørgsmålet er, hvordan I kommer ud af den kedelige situation

1 af 1

Annonce:

 

 

Der er ikke noget værre, end når sex gør ondt. Oftest er det kvinden, det gør ondt på og det får hende meget naturligt til at miste lysten til sex. Ingen vil jo udsætte sig selv for noget, der kommer til at gøre ondt på dem. Derfor fører det oftest til, at jeres sexliv nedtones eller måske helt dør ud i en periode.
 

En god ide med en tur til lægen

Gør det ondt at have sex, er det altid en god ide at tage en tur til lægen. Men selv om hun får ondt, når I er sammen, eller hun måske ligefrem bløder en lille smule bagefter, behøver det ikke være noget alvorligt. I 9 ud af 10 tilfælde viser det sig ”bare”, at der er tale om tørre slimhinder i skeden.
 

Hvordan behandles tørre slimhinder i skeden

Tørre slimhinder kan ramme kvinder i alle aldre. Det er ikke bare noget, der kommer med overgangsalderen. Det kan også opstå efter en graviditet, eller i forbindelse med indtagelse af visse former for medicin.

Den hyppigste årsag til tørre slimhinder er et for lavt niveau af det kvindelige østrogenhormon. Falder mængden til under en vis værdi, ændres skedens PH-værdi. Det giver tørhed og måske ligefrem inflammation, der i nogle tilfælde kan føre til en urinvejsinfektion.

Tørre slimhinder kan behandles med østrogenbehandlinger, der øger østrogenniveauet. Samtidig kan brugen af glidecreme afhjælpe generne, når I har sex. Det er en særlig form for fugtighedscreme, som du påfører penis, inden I har samleje. Derved glider tingene populært sagt nemmere og hun undgå at få gener eller at det gør ondt, når I er sammen.
 

Vælg den rigtige glidecreme

Når du køber glidecreme kan du vælge mellem en vandbaseret eller silikonebaseret glidecreme. Den vandbaserede glidecreme er den mest all-round type. Den går fint i spænd med både kondomer og sexlegetøj i modsætning til den silikonebaserede glidecreme, der kan opløse både kondomer og sexlegetøj med silikoneoverflade.

Til gengæld er den vandbaserede ikke så drøj og holder ikke nær så længe som den silikonebaserede. Den silikonebaserede har også en bedre glideevne. Samtidig kan I bruge den, hvis I dyrker sex i badet. Her fortyndes den vandbaserede glidecreme bare og skyldes væk.

Du kan også få glidecremer med forskellige effekter. F.eks. kan du få kølende og varmende glidecremer, ligesom det er muligt at få glidecremer med bedøvende effekt. De bruges især til analt brug, så musklerne omkring anus slapper af, så I undgår at beskadige dem under analt samleje.

Det er også muligt at få glidecreme med forskellige dufte og smage, ligesom du kan få økologisk glidecreme, hvis du vil undgå farlige parabener og andre kemikalier på de intime steder. Det nemmeste er at købe glidecreme hos de webshops på nettet, der sælger sexlegetøj og andre erotiske produkter.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere