Når mænd crowdfunder sexlegetøj

Crowdfunding er populært og en smart måde at skaffe investorer og input til sine projekter. Nettets mange crowdfunding-portaler bugner således af gode ideer og drømmen om det helt store gennembrug. Det gælder også sexlegetøj til mænd, der er en af de ting, der er blevet udviklet for crowdfunding-midler.

1 af 1

Annonce:

 


Crowdfunding er en smart måde at skaffe investorer og kapital til sine opfinder- eller virksomhedsdrømme. Det fungerer ved, at dem der har brug for penge til et eller andet, opretter et projekt på en såkaldt crowdfunding-portal. Her beskriver de det produkt, de vil udvikle eller den virksomhed de vil skaffe kapital til og så kan folk ellers byde ind med større eller mindre pengebeløb, alt efter hvor genialt de synes, projektet er.

Nogle investorer byder også ind med viden, ændringsforslag eller nye funktioner, mens andre bare byder ind for at kunne veksle investeringen til et antal af det pågældende produkt, som de så kan sælge bagefter for at tjene investeringen hjem.

Mulighederne er mange og crowdfunding er brugt til at finansiere udviklingen af rigtig mange forskellige ting. Nogle af projekter – som f.eks. den meget populære Fidget Cube, der trender til at blive dette årtis svar på 1980’ernes professorterning – samler mange tusinde interesserede investorer, mens andre projekter har mere politisk karakter og kun samler en lille skare.
 

Når mænd designer sexlegetøj som crowdfunding

Et populært projekt på crowdfunding-portalerne var tilblivelsen af et noget anderledes stykke sexlegetøj for mænd. Den såkaldte Autoblow 2, der simulerer et blow-job på en meget realistisk måde. Projektet blev lanceret på crowdfunding-portalen indiegogo.com og samlede på kort tid over 350.000 dollars – hvilket var næsten 540 % mere, end idemanden Brian Sloan havde sat som mål for projektet.

Det anderledes ved dette projekt var, at maskinen ikke krævede, at du selv leverede ”motorkraften” til maskinen, sådan som det er tilfældet med mange andre onaniprodukter. For ved almindelige onaniprodukter er den største forskel sådan set kun, at du har stoppet kalorius op i et eller andet, der føles mere realistisk som en skede eller en mund, end den klør fem du normalt bruger til at lette trykket med.

Her gør Autoblow 2 jobbet for dig. Alt hvad du skal gøre, er at sætte din bedste ven ind i et sleeve, der er omgivet af tre perlekæder, som sidder inde i maskinen. Så klarer Autoblow resten. Perlekæderne bliver simpelthen kørt op og ned langs skaftet på penis og efter sigende skulle det give en meget realistisk følelse og have stor effekt.


 

En moderne klassiker inden for sexlegetøj til mænd

Med over 2.500 investorer fra 25 forskellige lande verden over, var Autoblow 2 allerede et populært stykke sexlegetøj, da det gik i produktion. Senere er Autoblow blevet opdateret til Autoblow 2+ og sælges forsat med forskelligt tilbehør på nettets mange online sexbutikker.

Senere forsøgte Brian Sloan iøvrigt også at få crowdfunded spankingmaskinen Slaphappy. Men det projekt opnåede slet ikke nær samme popularitet som Autoblow 2.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere