Når hun har mistet lysten til sex

Har hun lukket for det varme vand eller virker hun pludselig ikke så interesseret i sex som tidligere, behøver det ikke være dig, den er galt med. Lige så ofte kan det være utilfredshed med sin egen krop eller usikkerhed over ikke at slå til – og det behøver ikke nødvendigvis være i sengen – der får hende til at miste lysten til sex. Det kan du heldigvis gøre noget ved

1 af 1

Annonce:

 

 

Der er ikke noget værre, end når hende derhjemme pludselig ikke rigtig gider det frække mere. Har du gjort noget forkert, er sex med dig blevet for kedeligt eller har hun måske fundet en anden? Alle mulige tanker myldrer frem og kan være noget af en mundfuld at tackle.
 

Begynd ikke at tigge eller presse

Det største problem er næsten, at det manglende sexliv bliver en form for elefant i rummet – og måske specielt i soveværelset – som ingen vil snakke om. Og gør du det, har du allerede tabt på forhånd og kommer til at fremstå som en der enten tigger om eller vil presse hende til sex. Ingen af delene giver dig noget på den dumme og i værste fald kan det føre til et skænderi imellem jer.
 

Det behøver ikke være seksuelt, den er gal

Fornemmer du, at det ikke er tale om nogle af dine værste scenarier med manglende tiltrækning, utroskab og så videre, kan du prøve at gå efter at vise hende, at du elsker hende, holder af hende og stadig synes hun er dejlig. For tit kommer seksuel afholdenhed sig af, at hun på en eller anden måde enten er utilfreds med sin egen krop eller ikke føler at hun slår til – enten i sengen eller et andet sted i parforholdet.

Så har hun taget lidt på for nylig, kan det derfor meget nemt være årsagen – og nej, du skal ikke tilbyde hende at hjælpe hende med at tabe sig. Eller har hun en svær tid på arbejdet eller giver børnene jer nogle problemer, kan det også være her, årsagen til den manglende sex findes.
 

Få hende til at føle sig elsket

Det kan også bare være, at der er gået lidt for meget hverdag i den for jer begge to. Hånden på hjertet, hvornår har du sidst vist– ikke bare fortalt – hende, at du elsker hende? I kvinders verden handler det nemlig om vise det mere end at sige det.

Så kom med et kompliment på et uventet tidspunkt – men kun når der er en god grund til det – tag om hende og kærtegn hende et andet sted på kroppen end de sædvanlige, giv hende et lille klem og sig du elsker hende – eller køb nogle blomster eller noget andet hun holder af med hjem og overrask hende med det.

Ja, faktisk kan kimen til at give hende sexlysten tilbage tit ligge i den slags – i vores øjne – småting. De små ting i hverdagen, den lille bekræftelse i at hun stadig er dejlig og stadig er elsket. Men mander du dig op, er det jo sagtens noget du kan diske op med – især hvis belønningen bliver en god springtur i madrasserne.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere