Når du tænder på ekstra hardcore oralsex

Der findes mundgags, der helt udelukker oralsex - og så findes mundgags, der 100 procent opfordrer til oralsex.

1 af 1
 

Der findes mundgags, der helt udelukker oralsex - og så findes mundgags, der 100 procent opfordrer til oralsex. Under alle omstændigheder kan hun ikke sige nær så meget, som hun plejer.

Begynder du og din partner at eksperimentere med seksuel dominans, så må det aldrig ske med hovedet under armen. Lige meget hvor ophidsende jeres lege nu engang udvikler sig til at blive. Desuden er det en forudsætning, at I begge har det rigtig fint med de roller, I hver især har.

For om man er den dominerende eller modtagende og underdanige part, når man sexleger sammen, så skal man naturligvis tænde på de situationer, man undervejs i seancen havner i.

At udstyre sin kvinde/mand med en såkaldt mundgag, er en af de måder, man seksuelt kan styre og bestemme over sin partner – og er det fx hende, der får spændt en såkaldt spider- (edderkoppe) gag fast i munden, så er ”tvungen oralsex” et helt naturligt punkt på dagens menu. Hvor hun samtidig har meget svært ved verbalt som fysisk at sige fra, når du som mand først trænger dig på.

En for de fleste par, ekstra hardcore over grænseoverskridende måde at dyrke oralsex på, som dog er ret så udbredt i fx fetish- og sm-kredse. Hvor det med jævne mellemrum handler om at udvide repertoiret med nye og finurlige redskaber til at dominere og afstraffe med.

Kun lysten og fantasien sætter grænser
Hos Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj, herunder produkter til s/m- og fetish-leg, fører man en helt speciel Fetish Fantasy serie, hvor alle produkterne er fra amerikanske Pipedream.

En serie af super legevenlige og idé fremkaldende sexprodukter og redskaber, der både overrasker og sætter fantasien i ekstra hårdkogte svingninger. For her finder man seriøst noget for enhver tænkelig smag og lyst, når man som par er på udkig efter at krydre sexlivet med noget ekstraordinært – indimellem grænsende til det bizarre. 

Hvad siger du og kæresten fx til den oppustelige Ass Blaster, der har en længde på intet mindre end 28 centimeter? Om produktet skriver Sinful-shoppen blandt andet:

”Med en indførbar længde på 23 cm og en diameter på 5-7 cm i ikke oppustet tilstand, er der tale om et yderst potent stykke legetøj, som primært henvender sig til den erfarne anal-entusiast, som ikke kan få fylde nok.”

Hvis I begge er til at modtage analt, så kan I jo passende skiftes til at pumpe hinanden op i det røde felt at lutter liderlighed. Eller hvorfor ikke kombinere den sorte Ass Blaster med Spider-versionen af mund-gaggen? – kun, som sagt, sætter fantasien og lysterne grænsen for hvornår, hvordan og hvor længe, man i hyggeligt fællesskab skal køre på med de frække lege.