Mon hun er med på en gang bondage i aften?

Bondage handler om bindelege i dobbeltsengen. Så har du tit lyst til at give hende den store stroppetur, binde hende til sengen, blindfolde hende og så ellers bare nyde, at du har frie hænder til at gøre hvad du vil? Så læs med her og bliv klogere på bondage. Det er rent 50 Shades of Grey – så hun er sikkert til at overtale.

1 af 1

Annonce:

 

 

Bondage handler om underkastelse og tvang, uden at det går hen og bliver ren sadomasochisme med pisk og det hele. Det er frække bindelege, hvor du binder hende fast til sengen, en stol eller en krog i loftet. Måske giver du hende også bind for øjnene, en gag i munden og eventuelt et halsbånd om halsen med rem i, så du kan styre. Så kan du irettesætte hende lidt, hvis hun bliver for fræk.

Men derefter handler det om at ophidse hende seksuelt og måske udnytte hende – bare en lille smule. Der behøver ikke indgå smæk, pisk og andre SM-lege – selv om bondage på mange måder er de første skridt på vejen i den retning. Men overgangen er flydende og I bestemmer selv, om I vil gå den vej.
 

Aftal hvor langt I vil gå

Er I nye ud i bondage, er det vigtigt, at I på forhånd taler om, hvor langt I vil gå. Det hele afhænger naturligvis om mulighederne med det forhåndenværende udstyr og hvad det er ved bondage, der tænder jer hver især. Det kan jo også være, at det er dig, der gerne vil bindes og hende, der vil nyde friheden til at gøre, hvad hun vil med dig.

Tal om hvad det er, I tænder på ved det og aftal eventuelt et stopord, der kan bruges, hvis det bliver for meget. Det er vigtigt, at stopordet bliver respekteret, hvis det bliver brugt. Det er en del af den tryghed, der bør være, når man kaster sig ud i bondage og lignende sexlege. Respekteres det ikke, er tilliden brudt.
 

Det handler om det rigtige bondage-udstyr

Bondage handler også om udstyret. Vil du eller hun bindes, er et stykke tøjsnor ikke lige løsningen. Den er lavet af noget reb, der nemt giver røde mærker og måske ligefrem hudafskrabninger. Her er det vigtigt, at det reb i vælger, ikke giver den slags synlige mærker efter jeres hyrdetime. Det er både ubehageligt og afslørende.

Foto: Shutterstock.com
Køb et rigtigt bondagereb i stedet – og skal hun bindes til sengen, så findes der faktisk særlige sæt til den slags. Det skal bare tilpasses til sengen og vupti – så ligger hun udstrakt og fikseret på lagnet. Lige til at gå ombord i.

Som med værktøj handler bondage meget om at have det rigtige udstyr. Det gør det så meget nemmere og så meget mere behageligt. Der findes utroligt meget af det og er I først blevet lidt tændt på det, er det en rigtig spændende produktkategori at gå på opdagelse i.

Prøv for eksempel at studere det store udvalg af bondage-udstyr her.

Seneste 6-nyt

Hent flere