Mød Mr Sybian: I dag bliver stribevis af danske kvinder maskinkneppet

Swingerklub stiller berømt sexmaskine til rådighed

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Mandag den 4. februar finder swingerklubben CitySwingers den uartige verdens helt tunge skyts frem – nemlig husets kneppe-maskine samt hardcore Mr. Sybian. Så måske burde du enten solo eller sammen med kæresten tage en smuttur til Amager for at gøre dagen ekstraordinær unik og fræk.

Hvis du er mand, så kan det godt være, at du anser dig for en helt uovertruffen kneppe-maskine – og er du kvinde, så kan det også meget vel være, at du har en mand derhjemme, der kan blive ved og ved. Men synet på at være ekstraordinær udholdende, om du er mand eller kvinde, vil med garanti ændre sig drastisk, når du først stifter bekendtskab med toppen af poppen inden for kneppe-maskiner.

Som fx Sybian maskinen – som du i denne drivende våde pigesexscene kan opleve danske Nicole og Jennie fyre godt og grundigt op under.

Det er super veldrejede og maskine-kontrollerende Nicole, der styrer og bestemmer, hvordan, hvornår og hvor længe frække Jennie, der sprøjter flere gange undervejs, skal vibrator-stimuleres.

En god, lærerig og yderst sexinspirerende video henvendt ikke mindst dig og kæresten, der senere på dagen vælger at besøge CitySwingers på Øresundsvej for selv at få sig en ret så uforglemmelig omgang maskin-sex.

Afklædt møde med det tunge skyts
Klubben på Øresundsvej melder, at det tunge skyts er fremme hele dagen og aftenen med – fra klokken 09.00 – 01.00, så flest muligt får mulighed for at komme i Himmerige på den konto.

Mere om den uartige leg med de mekaniske sexvidundere på svingeren.dk.

Maskine-sex, hvor selv den mest udholdende mand og kvinde på et tidspunkt bliver nødt til at give fortabt - eller til slut måske falder fuldstændig udpumpet til jorden, er den ultimative form for sexlegetøjsleg.

Men da kneppe-maskinerne som regel er SÅ pladskrævende og dyre i anskaffelse, så er det trods alt kun de færreste privatpersoner, der har en sådan størrelse derhjemme.

Derfor er det fint og frækt, at man i en swingerklub som CitySwingers nu også kan få testet sine lyster i den boldgade.

Krydret med at det naturligvis foregår i et forum, hvor der også er mulighed for at få tilskuere på.