Mød den engelske konge af vibratorer

Rocks Off har succes med deres enkle, lækre og pænt effektive vibratorer

1 af 1
 

Indimellem kan det, som skomageren, fortsat rigtig godt betale sig at blive ved sin læst – og dermed ikke gabe over alt for meget.

Denne strategi har igennem en årrække i hvert fald virket rigtig fint for den engelske producent af sexlegetøj, Rocks Off.

Et anerkendt mærke, der ikke kun i England, men også på verdensplan er blandt de førende i genren - og som for snart mange år siden trådte ind på verdensscenen. Med en super enkel og effektiv type af klitoris (bullet) vibrator, der kunne gøre O-tricket for langt de fleste kvinder. Samt ikke mindst at hjælpe de kvinder hele vejen i mål, der har lidt mere svært ved at opnå orgasme. 

I dag står Rocks Off bag en lang række af vibratorer, og hvor den kraftige bullet-vibrator fortsat er kernen i langt de fleste af produkterne.

Et træk, der helt klart har betalt sig. For har man først en gang haft en af de små, engelske orgasme-maskiner liggende klar til action hjemme i skuffen, hvorfor så ikke fortsætte ud af samme spor næste gang, der skal handles nyt sexlegetøj til arsenalet?

Også til mandens fornøjelse
Danske Sinful.dk, Skandinaviens største webshop med sexlegetøj, fører en lang række af Rocks Off’s vibratorer. Derudover at indeholde et effektivt arsenal af vibrationer, også er kendetegnet ved sit ret enkle design. Ikke så mange dikkedarer der.

Og selv om producenten har et overordnet fokus på at designe sexlegetøj til kvindens seksuelle glæde og fornøjelse, så er der også blevet sneget et par produkter eller tre ind i produktionen, der primært er henvendt manden. Som fx Wild Boy Prostata Vibrator.

En super effektiv prostata-vibrator, med (naturligvis) en Rocks Off bullet-vibrator som drivmiddel, der både kan benyttes i forbindelse med sex og onani. Men hvor selve bullet-vibratoren også kan benyttes som klitoris vibrator af hende. Så er man et mand/kvinde par, der er til de engelske vibratorer og vibrationer, så er her et ret ok dele produkt.