Modige danskere: Her er vores sexliv

Syv bloggere fortæller, hvad de kan lide i sengen

1 af 1
 

Da blogossfæren eksploderede for ti å siden, begyndte mange danskere af blogge om alt muligt. Nogle om sex. Siden er mange holdt op med at dele ud af deres erfaringer, nogle holder stadig ved, mens nye er kommet til.

Her af nogle de mest interessante:

Unge piger
Miss Grey  hedder forummet, hvor en række danske piger i 20'erne (plus et par enkelt over 40) deler ud af godteposerne. Og selv om navnet mere end antyder, at der er BDSM med smæk og pisk og dominans og underkastelse på programmet, så skriver Miss Lara, Miss og Miss Vanilla og hvad de ellers kalder sig om alt muligt andet også, singleliv og kærester og hvad der nu er vigtigt for piger i den alder og deres givetvis ret unge målgruppe.

Legetøj

Unge Camilla tester primært legetøj for sinful.dk. hvor hun hver uge fortæller, hvad der nu har givet orgasme - og hvad der ikke har leveret på den front. Hun er i 20'erne, men desværre er det ikke mange informationer om hende. Men en helt usædvanlig køn kvinde er hun.

En anden køn kvinde, der tester sexlegetøj, er JoanB, der er mor til tre og har arbejdet med sexlegetøj i 20 år. Hun optræder ofte i medierne som ekspert på sexlegetøj, men hun skriver også om andet sexrelateret på sin velbesøgte blog.

Længsler og dominans
Man forstår, hvorfor '50 Shades' blev et gigahit, for det myldrer med blogs fra unge (og ældre) submissive kvinder, som alle nyder at være en herres eje og redskab.

For eksempel Slavindetanker.

Hun præsenterer sig sin blog således:

‘Det du ser er den stærke kvinde, hende der har styr på hus, børn, job og familie … Altid i kontrol … Du ser ikke underkastelsen som bor i hende ej heller de gnister som Han antænder med Dominansen, glæden ved smerten og lysten til altid at behage Ham …Aldrig i kontrol … Jeg giver dig min tillid, jeg giver dig min sjæl. Respekter mig derfor, som du respekterer dig selv… Elsk mig og mærk mig, og gør det fordi… Du er min Herre og finder fryd deri…’

Promiskuøs
En af de ældre blogs er Stjerneskud og Vildskud, hvor en submissiv swingerkvinde i 30'erne har udleveret sig selv siden 2009. Hun præsenterer sig sådan her:

'Jeg skriver om mine egne erfaringer og andres, som giver mig fornøjelsen af at berige min vinkel i den promiskuøse livsform. Jeg nyder mit anonyme fri-rum her til at dele mine tanker. Jeg udleverer ikke bare en del af mit sexliv, men også de mennesker jeg har kær i den frække vinkel, men aldrig deres identitet.'

Også mænd
Nytomsex.dk er en mandeblog om køn og kærlighed - og sex - hvor en mand omkring de 50 fortæller om sine erfaringer med og tanker om alt fra tantra til parforhold. Han tester også sexlegetøj, ligesom han gerne taler med danskere, som tør fortælle om deres sexliv.

Nytomsex.dk er en videreudvikling af en af de ældre erotisk blogs herhjemme, der hed erotikbloggen.

Hanrej
En anden moden mand står bag Mandeblogger, der handler om hans swingerliv med konen. Han tænder voldsomt på cuckolding, hvor hans hustru knalder med andre mænd. Han er dog også sammen med andre kvinder - ligesom de deler swingererfaringer. Og så er han en dominant herre, som styrer sin kone.