Mobil træning af bækkenbunden giver bedre sex

Med en moderne og elektronisk bækkenbundstræner får kvinden på en sjovere og nemmere facon trænet den såkaldt skjulte muskel, der på den lange bane betyder meget for hendes sexliv og orgasmer

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

De fleste kvinder bliver af både lægen og nære veninder husket på og opfordret at lave knibeøvelser, hvor man skiftevis spænder op og slapper af i bækkenbunden – og dermed træner og styrker bækkenbundsmusklen.

Sørger man for at få lavet sine ugentlige øvelser, er man godt på vej til at hindre problemer med blandt andet inkontinens og – ja, en mere slap skede.

”Eftersom vi lever i en moderne verden, hvor der findes apps til nærmest alt, er det selvfølgelig også muligt at købe en bækkenbunds træner, der styres gennem en app. Træn bækkenbund med en app, så du både kan følge med i, om din bækkenbund bliver stærkere og helt generelt, hvordan du udvikler dig i løbet af din trænings proces,” skriver danske Sinful.dk, Skandinaviens førende sexshop med alle typer af sexlegetøj, om shoppens udvalg af moderne og smarte bækkenbundstrænere, hvor smartphonen igen-igen kommer i brug.

Selv om man aldrig bør male Fanden eller andre uhyrligheder på væggen, der ofte skræmmer mere end gavner, så er det nu engang nemmere at forebygge end at helbrede.

Også når det kommer til at have fokus på det såkaldte skjulte muskel, både kvinder og mænd, hele livet igennem, bør træne og styrke. Nøjagtig som vi træner og styrker kroppens synlige muskler.

Færre og mere svage orgasmer
En mindre stærk bækkenbund kan nemlig risikere at afstedkomme, at man i forbindelse med fx fysisk aktivitet kommer til at tisse i bukserne – lige som sexlivet kan få en ordentlig over nakken på den konto.

For evner man som kvinde ikke at spænde ordentligt op i underlivet, kan det gå ud over egne såvel som partnerens nydelse i forbindelse med sex. Lige som det kan blive sværere at opnå orgasme og orgasmerne automatisk bliver mindre kraftige, hvis man har en svag og utrænet bækkenbund.