Mindreværd over megadildoer

Mange mænd sammenligner sig med sexlegetøj

1 af 1
 

Når hun nu fuldstændig selv kan bestemme, kan hun jo ligeså vælge den helt store. For der er ingen grund til at lade sig nøjes og tage hensyn til andres følelser, når man vil have en dildo eller vibrator.

Så nogle kvinder - som 42-årige Mill og unge Miss Vanilla - tager, hvad de vil.

Men det kan resultere i, at nogle af deres mænd kan føle sig ramt af præstationsangt og blive intimideret af kvindens gear:

Han tænker måske: Kan jeg leve op den mægtige dildo, kan jeg give hende en bedre orgasme end den vibrator?

Og her er svaret givetvis: Nej, det kan han ikke. Men mindre kan også gøre.

Miss Vanilla skriver:

'Som kvinde kan det også godt føles nemmere at vælge sexlegetøjet. Personligt har jeg langt nemmere ved at opnå en orgasme med min yndlings vibrator, end jeg har med en mand i sengen. Det er der sikkert utroligt mange årsager til. Vi ved jo det er sundt at onanere, og at du lærer dig selv meget bedre at kende ved at gøre det. Du kan faktisk få det lige som du vil have det med din dildo. Og så skal du heller ikke forholde dig til en anden, og tænke på en andens behov. Du bliver heller ikke frustreret over hvis han ikke kan finde ud af hvad han laver, for din dildo den styrer du selv.'

Og det rammer jo meget godt problematikken. Men sex er så meget andet end onani, og derfor burde mænd IKKE føle sig truet, mener Miss Vanilla:

'Men noget af det der gør sex så fantastisk er jo også nærværet med en anden person, det kan være de følelser der er imellem jer, varmen fra en anden persons hud og så meget mere! Det kan en dildo eller en vibrator aldrig erstatte, heller ikke på trods af at de bliver ved og ved med at udvikle på dem. Jovist, jeg får nogle gange nogle meget mere intense orgasmer af at onanere, men det er også meget nemmere at fokusere på dig selv og din egen lyst i onani. Så jeg tror egentligt det er mere det, end at dildoen er bedre til at give orgasmer end han er.'

Stor
Mill, der blogger om sex her, er ikke bange for at sige det lige ud: Hun elsker en stor pik og en ditto dildo. Og hun har endnu ikke mødt en mand i virkeligheden, som var for stor. Mill elsker at se på en stor pik og hun elsker at mærke den.

Men nu har hun faktisk fået testet nogle gigamega dildoer, som var for store.

'Med nød og næppe og en helt masse glidecreme og god opvarmning, så kunne jeg sådan kun lige lirke den ind – i hvert fald, når det gjaldt det første stykke. Med sådan en størrelse/længde er det vaginalt – bogstavelig talt – kropumuligt at få alle centimeterne med indenfor.

Men det kan jo også være ret frækt, synes jeg, at man ikke nødvendigvis skal eller kan benytte sig af alle 27,5 centimeter, der nu er til rådighed. Det kan sagtens være frækt, hvis man blot benytter sig af noget af længden – og der så fortsat er en masse tilbage. Så man også rent visuelt kan nyde, at der er en ekstra god størrelse, man nu har gang i.'

Til Ekstra Bladet udtaler hun, at hun skam også kan lide de pikke og dildoer, men mon ikke mænd, der kommer forbi singlepigens seng i fremtiden, lige vil tænke en ekstra gang over, om de nu er store nok...

Hade
På bloguniverset nytomsex.dk lister en mandlig skribent fem grunde til at hade sexlegetøj Og en af dem er så klart størrelsen:

'I har en fest i sengen. I svømmer i nydelse. I ruller jer i sølet. Du finder megasvaberen i sort latex frem. Hun gør store øjne, forventningsfulde, frygtsomme?

Du erstatter dit eget gennemsnitlige vedhæng, der nu fremstår som en genert og undselig fætter, med dette monster. Hun jamrer, hun klynker, hun hulker af fryd. Hun er fyldt ud som aldrig før.

Så er det din tur igen, og du svupper ind så let og ubesværet som i din fars gummistøvler, da du var dreng.

Du mærker ingenting. Det gør hun heller ikke. Luften siver af ballonen. I lægger jer til at sove, hende med drømme om negerpikke, dig med fantasier om Jørn Ege.'

Køb dildoer af alle størrelser her

Se også: Gak-gak: Maskingevær med dildo  

Se også: Stor, større, størst: Hvilken kæmpedildo er hun til?  

Se også: Giga-diller på pikup-truck går viralt