Mette og Tina knalder hinanden i swingerklubben

Og du må gerne se på, når påspændingsdildoerne kommer i brug

1 af 1

Annonce:

 

Der findes flere årsager til at besøge en swingerklub. Klubveninderne Tina og Mette tager med jævne mellemrum i klub for udelukkende at lege super frækt med hinanden foran fyrene.

Et ”ondt stunt”, kvinderne kører helt derud, hvor mand efter mand opnår forløsning til synet.

Det er ok at komme helt tæt på Tina og Mette. Du må bare ikke røre, så får du det røde kort!

De fleste singlemænd, der går i swingerklub, har en meget klar opfattelse af, at det er klubbens kvindelige gæster, der langt hen ad vejen styrer og bestemmer slagets gang.  I swinger-miljøet forholder det sig da også sådan, at kvinder, unge som ældre, som regel er garanteret sex (hvis de altså ønsker det), mens singlefyrene må nøjes med at håbe på det bedste.

Tina og Mette, der begge har rundet de 40 år, tager ofte sammen i swingerklub - og de holder sig ikke til en fast klub, da der helt naturligt er noget større mulighed for at rende på nye mænd, når man kommer lidt omkring.

Strap-on-leg i Swingers Fun
- Hvis vi på en klubs hjemmeside på forhånd annoncerer, at vi kigger forbi, så dukker der altid mange op. Der er ret fedt. Ofte er det dog mere spændende at møde op på en helt tilfældig aften – og så bare give den godt med gas, smiler Mette, der har haft sin gang i det danske swingermiljø i nu 5 – 6 år.

For ganske nylig åbnede en helt ny klub i Danmark, swingerklubben Swingers Fun i nordsjællandske Allerød, og allerede i løbet af den første uge, klubben havde åbent, var klubveninderne forbi.

- Vi har siden besøgt Swingers Fun yderligere et par gange. Her kommer nemlig nogle lidt andre typer af gæster end i klubberne inde i København – og det er altid inspirerende med et nyt ”publikum”, fortsætter Mette. Der som regel er hende, der er den seksuelt givende, mens Tina er den modtagende, når kvinderne leger med dildoer, vibratorer og ikke mindst strap-on-dildoer.

Mette får mig ofte til at komme
- Vi har aldrig tænkt specielt meget over rollefordelingen. Den er opstået helt naturligt, i forbindelse med den sex, vi begge tænder på at dyrke sammen. Hvor Tina mest er til at være den modtagende og mere underdanige, mens jeg er bedst til at styre og kontrollere. Det er nok også derfor, at vi er så gode sammen – og nyder de her små seancer.

- Vi er desuden biseksuelle. Så mere skuespil er det altså heller ikke, når vi ”optræder”. I situationen betyder det dog rigtig meget, at klubgæsterne tænder på de ting, vi kaster os ud i.  Ellers kunne vi jo lige så godt nøjes med at gøre det privat.

Tina og Mette har ikke en fast drejebog for, hvilken form for sex de dyrker med publikum på. Et ret fast indslag er brugen af strap-on-dildo, hvor ofte flere forskellige størrelser, længder og tykkelser af dildoer undervejs når at komme i spil.

- Når jeg lidt henne i seancen ifører mig min strap-on-dildo, så er Tina som regel så godt tændt, at jeg lynhurtigt kan få hende til at komme – og er der noget, der tænder de folk, som kigger på fra sidelinjen, så er det at opleve en vildt tændt kvinde, der får den ene ægte og meget våde orgasme efter den anden.

Jo flere mænd, jo frækkere bliver strap-on-legene
I forbindelse med Mette og Tinas debut og første improviserede seance i Swingers Fun, spredte det sig hurtigt hele vejen rundt i villa-klubben, at to frække kvinder havde gang i noget helt specielt i et af bollerummene. 

- Pludselig virkede det som om, at alle klubbens gæster var samlet i det samme lille rum som os. Som de næsten alle også var. Der kun motiverede os yderligere til at give den hele armen. Jo flere mænd, kvinder og par, der undervejs samles omkring os, jo bedre og mere ophidsende er det – og jo frækkere og mere grænsesøgende bliver vores strap-on-lege helt naturligt også.

- Til gengæld er det langt fra hver eneste gang, at jeg også vælger at penetrere Tina analt. Men det gjorde jeg altså denne første gang oppe i Allerød, hvor vi begge var helt oppe og ringe.

Ikke mindst på grund af Tina, som under besøget for alvor var tændt og med på det hele, fortsætter Mette – og føjer så til:

- Når rigtig mange kigger på og vi seriøst kan fornemme, at vores små lege har en stor indvirkning på alle omkring os, så forsvinder eventuelle hæmninger også. Så tager lysten og liderligheden for alvor over, og fornemmelsen for tid fordamper også. Så om der er gået fem, 20 eller måske 45 minutter, er efterfølgende svært at sige. Når man først havner i denne her zone, hvor det hele bare flyder sammen, så er det også lige før, man helt stopper med at tænke.

Når jeg kommer hjem, får manden den helt store tur
Mette var single, da hun første gang besøgte en swingerklub, swingerklub Adam og Eva i Vanløse. Et års tid senere mødte hun sin nuværende kæreste på arbejdspladsen, og han vidste godt, at Mette var swinger – og at hun ville få meget svært ved at lægge den seksuelle livsstil på hylden igen.

- Jeg fortalte ham det, som det var, og selv om han lige skulle vænne sig til det, så har han det i dag helt fint med, at jeg stadig swinger. Bare jeg sørger for at passe godt på mig selv. Specielt hvis jeg finder på at være sammen med andre mænd. Så det gør jeg naturligvis. Jeg dyrker aldrig sex med en fremmed fyr uden gummi.

- Jeg og Tina har også ret klare regler for, hvad vi vil gå med til, når vi kaster os ud i de her lesbiske seancer. Det er naturligvis i orden, at man kigger på, og man må også gerne komme helt tæt på os. Det tænder kun yderligere. Til gengæld er det ikke ok, at man begynder at rage på os – eller måske forsøge at komme ud over en af os. Så får man det røde kort. Så kører vi ikke på igen, før vedkommende er smuttet.

- Til gengæld, som er noget helt andet, så kan vi helt spontant godt finde på at invitere en fyr, der tiltaler os begge, med i legen. Gerne en, vi ikke kender i forvejen. Det gør som regel oplevelsen for både os og ham så meget frækkere.

- Når jeg har været i klub. Enten alene eller sammen med Tina, så er jeg som regel super liderlig, når jeg ud på natten kommer hjem. Hvor andre måske bliver mættet af at gå i klub, så får jeg kun endnu mere appetit på sex. Som så altid ender med at ”gå ud over ham” derhjemme, slutter swinger-Mette.

Seneste 6-nyt

Hent flere