Mette og Per: Derfor elsker vi gangbang i det fri

Hvad får dansk par til at arrangere kæmpe sexevents på rastepladser og shelters, hvor Mette lægger krop til lidt af hvert

1 af 1

Annonce:

 

Glem badebukser - så gør vi det i vores vildmarksspa!

Sådan skriver Per, da vi får sat interviewet i stand.

Det er jo ikke hver dag, man som journalist få mulighed for at tale med sine kilder under de omstændigheder, men badebukserne har jeg dog med mig, da jeg træder ind ad døren i sommerhuset i Smørum, ti minutter for tidligt.

Her bliver jeg mødt af Per, en venlig, charmerende og skaldet mand omkring de 40.

- Jeg har lige sendt Mette i bad, siger Per med et smil, hvorpå vi bænker os i sofaen, hvor han velartikuleret og detaljeret (han er sælger) forklarer, hvad deres swingerliv går ud på. Og snart dukker Mette op, en køn smilende brunette med levende øje og let til latter. Også hun er cirka 40.

Desværre trækker det op til regn, så for at undgå en druknet diktafon holder vi os påklædte inden døre.

Det er mest Per, der fører ordet, hvilket måske er helt naturligt, idet det er ham, der står for deres kinky arrangementer. Via lukkede grupper, loger og profiler på diverse sociale medier sætter Per Mette i scene:

Han inviterer til sex i det fri i sommerhalvåret. Så dukker der en masse mænd op. Det kan være mellem 3 og 70:

- Så byder jeg gerne velkommen til alle, hvor jeg kort skitserer regler og forløb som faktisk er meget enkle: Jeg holder øje med at mændene behandler Mette med respekt og bruger kondom, og så får du ellers lov til at knalde Mette, hvor der nu er plads, siger Per, som også sørger for at Mette har det godt undervejs med kys og fræk snak bare for at gøre hende opmærksom på at ”der er styr på det”

 For det er deres leg. Og det er Mette, der elsker at blive taget af mange mænd:

- Jeg bliver ved, til der ikke er flere. Jeg skal bare ikke have pauser. Jo flere, jo bedre. Jeg skal pilles ned og miste kontrollen totalt. Og så vil jeg have spermen. Det er meget vigtigt for mig. Jeg elsker det. Mændene må komme ud over mig, i min mund og på mine bryster. Bare ikke dernede. Jeg er så vild med sæd, at jeg faktisk godt kan blive fornærmet, hvis jeg ikke får den.

Og heldigvis tænder det Per at se Mette blive fyldt ud og tilsølet på den måde. Det er dog sjældent, han selv deltager aktivt i løjerne; han er i kontrol og koordinerer, deri ligger hans kick.

Se også: Dogging-debutant skræmt af liderlige mænd

Lande
Det er først bagefter, han får sin tur. Når de efterfølgende skal lande ovenpå de frække oplevelser, der har gjort dem begge høje på sin måde.

- Jeg har virkelig brug for at lande bagefter, at blive passet på og holdt om. Og knaldet, siger Mette, der har gået i sexklubber i 18 år, mens Per først er rigtigt begyndte i dogging- og swingerlivet for to år siden.

Det var kort før de mødte hinanden. Som var til et gangbang i sexklubben xxdark på Vesterbro i København.

- Jeg plejer ikke at kunne huske eller skelne de enkelte mænd, når jeg er i gang. Der er jeg helt væk, men lige Per lagde jeg mærke til, da han første gang stak den i munden på mig.

Før det havde Mette skrevet til Per på klubbens hjemmeside og hørte, om han ville være med til hendes næste gangbang. Han var ret ny i swinger miljøet, men har nok skilt sig ud, fordi det plejer at være mændene, som kontakter de få kvinder.

- Jeg var egentlig ikke til sådan noget. Men hun havde fået mig anbefalet af nogle af vores fælles venner i klubben. Det viste sig, at hun ville have sperm, og det kunne jeg give hende. Og jeg har en tendens til at kunne sperme rigtigt meget, og derfor var jeg allerede et lidt kendt ansigt dernede. Og det kom hende for øre. Så kom jeg derned, og der var gangbanget i fuld swing. Der var en mand i gang med hende bagfra, og så sagde jeg ’hej Mette’ og så kiggede hun op og så stak jeg min pik ind i kæften på hende. Og siden den dag har hun gjort et eller andet ved mig.

Det var første gang, de mødte hinanden:

- Normalt er jeg som sagt helt væk under et GB, for jeg nyder at blive taget helt ned og miste kontrollen. Men ham kunne jeg huske. Jeg har normalt ingen kriterier for de mænd og ser ikke, hvem det er, men jeg ænsede ham. Det er på en måde meget, meget smukt, blandt alle disse anonyme pikke var der en, der stod frem.

Ingen sex
Det andet møde foregik også i klubben, hvor de et par dage senere mødte hinanden tilfældigt. Den aften sad de bare og snakkende i flere timer. De havde en god kemi og fornuftig dialog.

- Jeg havde en tid været i dogging-miljøet, hvor man typisk har sex i det fri med fremmede eller med folk, man har aftalt det med. Så inviterede jeg hende med på en særlig rasteplads på Vestegnen, der er kendt for dogging. Det var i januar og 7 graders frost.

- Ja. Det var pissekoldt, men når sexen først kører, glemmer jeg alt omkring mig, supplerer Mette.

Er dogging ikke det samme som et gangbang, bare udenfor?

- Nej, siger Mette. Jeg synes, det er to forskellige ting. For i en klub er det virkelig et gangbang og ofte meget intimt. Ude i naturen er det ofte lidt hurtigere, mændene kommer måske bare forbi på en løbetur eller med bilen og får et blowjob eller lignende - det er ikke så meget kvinden, der bliver dyrket sex med. Kvinden er mere i centrum i en klub.

- Det handler også om, hvad mand er tryg ved. Der er nogle mænd, der ikke kan få den op ude i naturen – og omvendt. Så det kan godt være jeg bare tager ud og sutter lidt pik, og så er det det. Med mindre vi sætter noget stort op, hvor vi ved hvem og hvor mange der kommer. Og det gør vi tit.

Wingman
Parret har efterhånden fået et stort netværk og har hemmelig gruppe på facebook, hvor de rekvirerer mænd, der kan stoles på, som kan præstere - og som dukker op. Mænd der har pli og lytter til, hvad Per som Mettes wingman siger.

- Som wingman smider jeg aldrig selv tøjet, når vi er ude. Jeg er i kontrol og tænder på at styre det, det er en gave fra hende til mig, og jeg tænder selvfølgelig også på et se hende nyde det. Jeg har ikke stiv pik imens, tændingen ligger i planlægningen og kontrollen. Og jeg bliver ikke jaloux, når jeg selv er med. Det har været en drengedrøm længe at arrangere den slags. siger Per, der fortæller swingerlivet for dem i høj grad også et en social ting. Vi ved, hvor vi har hinanden og derfor er der aldrig jalousi indblandet men vi laver kun noget når vi er sammen om det og vi kysser kun hinanden

- Man taler med folk i klubberne, som man efterhånden lærer at kende. Og nogle af dem bliver venner, som vi også ser privat uden sex, forklarer Per. Vi er i det hele taget med sociale

Hvor mange
Mette har deltaget i gangbangs med jævne mellemrum i snart tyve år. Det må betyde, at hun har haft sex med et betragteligt antal mænd:

Hvor mange har du knaldet med, spørger jeg Mette.

Hun bliver tænksom. Hun prøver at regne efter:

- Det ved jeg ikke. Mange. I gennem 18 år, hvor jeg måske har gået i sexklub – alene – hver anden måned, men der har været pauser. Det ved jeg ikke. Nogle mænd er jo også gengangere…

Ok - hvad så med i år?

- Hm – det ved jeg heller ikke, svare hun og så debatterer de indbyrdes, tjekker deres knaldekalender for at se, hvor mange events de har arrangeret:

Cirka 15 events med mellem 3 og 70 mænd - typisk 30 stykker, hvoraf nogle er gengangere. Plus de mindre ture i swingerklubber som oftest er one on one i dag.

-  Well, det må blive mindst et par hundrede sidste år, regner Mette sig frem til.

For Mette betyder størrelsen på mændenes pikke ikke det store, ligesom deres udseende også er underordnet langt henad vejen:

- Bare de er virile. Vi har haft arrangementer, hvor der ikke er så mange mænd, måske kun 13 mænd, men så kunne de i to timer. De kunne sit kram, og de kunne holde den. Man kan godt have et arrangement med 30 mænd, og så er de færdig på 20 minutter, for man skal bare røre dem, så kommer de. Det er vigtigt, der hele tiden er et flow. Jeg skal ikke have nogen pauser, for så kommer jeg ud af den. Jeg stopper ikke før der ikke er flere mænd. Og jeg får masser af orgasmer.

- For mig er det vigtigt, at jeg bare kan give slip på ansvaret i hverdagen. Og det gør jeg bedst med en pik i alle huller og en masse sperm. Jeg har flere gange haft en i fissen, en i røven, en i munden og en pik i hver hånd. Så er jeg i mit es.

Sammen
I begyndelsen af deres forhold har de få gange været sammen med andre hver for sig, men det spillede ikke for dem.

Så nu gør det det sammen. Altid.

Per har også tidligere arrangeret dogging og gangbangs for andre piger og par. Men nu er det kun Mette. Og så et par andre piger, som deltager på lige fod med Mette.

- Så finder vi et passende sted, typisk en rasteplads eller et shelter, og sender invitationer ud på til vores netværk.. Og de gør meget ud at udstikke rammer og retningslinjer for doggerne, så alle er glade og tilfredse.

Så når han går i gang, og hun hjælper, begynder de begge to at mærke pirringen. Planlægningen i sig selv er fræk, og så taler de selvfølgelig om og bruger oplevelsen seksuelt efterfølgende. De bruger også meget tid på at hjælpe folk i gang med at dogge og på at normalisere det og få det lidt ned på jorden.

- Og så måske fortælle folk, hvis de er kørt af sporet, for eksempel var den, som ville lave et arrangement er ved børnefestivallen Vilde Vulkaner - der mååte vi lige sige ’Argh, det er en dårlig ide, forkalre5r Mette, og Per fortæller, at Parret bruger tid på at tage sig af hinanden og andre i miljøet:

- I swingerverdenen er der mange, der bliver kede af det, jaloux og den slags, intriger på kryds og tværs. Vi er begge ”gode” til mennesker, så folk kommer gerne til os, og så prøver vi at lytte og hjælpe. Og det er vi super glade for at vi kan, siger Per.

- Ja, og så taler vi selvfølgelig om, hvordan man takle de udfordringer, man har som swinger. Vores råd af er, at man husker at tale sammen om det hele tiden. Kommunikation er et nøgleord. Og så tage en pause nu og da for at mærke efter, hvor man er. Det har jeg også selv haft flere gange. Måske et halv år, hvor man bare er i tosomheden, siger Mette.

Se også: Dyrk sex i det fri – det er IKKE ulovligt

Jogging
Per fortæller, at han kom i dette univers ved en tilfældighed;

Han var ude og jogge i skoven, og pludselig stod der en kvinde foran ham og bøjede sig ned.

- Det vækkede et eller andet i mig, som jeg så gik på opdagelse efter Både rå sexklubber som XXDark  eller de mere ”bløde” swingerklubber som Swingergaarden i Slagelse eller Adam og Eva i Vanløse. Og så naturligvis dem i privat regi med Mette, siger Per, der nu og da sandelig også nyder de mindre og roligere sexoplevelser.

- Vi har haft 10-15 mænd herinde i vores lille sommerhus og et par andre kvinder. Det blev meget hedt og saunaagtigt. Det er meget hyggeligt og så går vi alle nøgne rundt og griner og sexer lidt og hygger, siger Mette.

Temaer
Parret hygger sig med at finde på forskellige temaer, hvor også andre andre gangbang-glade kvinder har deltaget, bukkake i skoven, havfruer på standen. I begyndelsen slog de op det på diverse fora, og så kunne man risikere, at der kom 200 mænd.

- Med det bliver for stort og kaotisk. Ligesom det arrangement, som ekstrabladet.dk for et par år siden skrev om oppe ved Helsingørmotorvejen . Det spiller ikke med den størrelse. Nu skriver vi selv til folk og spørger, om de har lyst til at deltage, siger Per.

Deres første store arrangement var sidste maj, hvor de hyrede et shelter på Vestegnen. Fire kvinder tilmeldte sig og lå klar i hver sit hjørne, nord, syd, øst og vest. 68 mænd tilmeldte sig og kom:

- Vi havde shelteret i seks timer, og der blev kneppet i fem en halv. Og der var flere af mændene, der kunne flere gange, så de kom rundt til flere af kvinderne, siger Per, der oplyser, at deres hemmelige loge har over 100 medlemmer, og det er både dogging, klub- og swingermiljøet, hvilket har givet lidt muren i krogene, fordi nogle føler sig truet på levebrødet og andre mener, det er at blande æble og bananer.

Men ifølge Mette og Per, er der rigtigt mange gengagere i de forskellige miljøer. Det ved de, for du kommer også i klubberne.

- Vi går dog nu og da i almindelig swingerklub, hvor vi også har værtsskab nu og da. Vi tager derned uden at have forhåbninger om sex. Vi kan sagtens bare hygge og snakke, og måske sker der noget, måske ikke, siger Mette. Det vigtigste for os på sådan en vagt er, at vi kan sætte lidt gang i fejemøget.

Hvad afgør det?
- Det skal være kemi. Det handler om, at man begge tænder på den ene af dem i et par. Så ser vi lige hinanden øjnene og der er fælles forståelse, og så tager det ene det andet. Jeg skal kunne tænde på at kaste Mette i grams, mændene skal ikke være usoignerede, og jeg skal føle, at der en gensidig respekt og gerne en ren pik, forklarer Per, der fortæller, at der i klubber er et hierarki, især blandt mænd.

Mette er enig:

- Alfahannerne kan du godt se, hvem er, selv om du ikke har været der før. Det er ikke dem med de store pikke. Det er ham, der hviler i sig selv, har været der mange gange, føler sig hjemme og har overskud til sjov og et klask i måsen, som kender reglerne og ved, hvornår han skal holde sig til og kommer først og er klar med påført kondom - og kan præstere.

Se også: Swinger-side: Danskerne knepper igennem på rastepladsen  

 

Seneste 6-nyt

Hent flere