Mega Fuck Slut er alt, hvad du har brug for

Og så vejer 'hun' 13 kilo

1 af 1
 

Amerikanske Pipedream forhandler mere end 2500 forskellige stykker sexlegetøj – og er samtidig udbyder af alle tænkelige typer af sexdukker til både ham og hende.

Pipedream har været på banen som udvikler af alle tænkelige typer af sexlegetøj siden 1973 – og producentens ekstremt store sortiment af varer bliver år for år bare ved med at vokse.

Så hvad du ikke finder af sexlegetøj hos den amerikanske sexlegetøjsgigant, finder du formentlig heller ikke hos andre.

En af de mest populære og eftertragtede serier, Pipedream står bag og fortsat udvider med nye varianter, er Pipedream Fuck Me Silly serien. Den består af en lang række meget forskellige sexdukker, så enhver tænkelig smag og lyst dækkes ind. 

Bollevenlig sexdukke i silikone
En sexdukke skabt i silikone, både vejer og koster, men er samtidig også noget at det mest realistiske og bollevenlige, man kan i dag kan gå i krig med.

Ja, der findes rent faktisk de mænd, der hellere vil gøre det sammen med en dukke fremfor en kvinde af kød og blod. For dukken siger som bekendt aldrig nej – og når seancen på et tidspunkt er vel overstået, så venter silikone-kvinden bare villigt på, at man får lyst til hende igen.

En af de mere populære varianter i Fuck Me Silly serien, er denne velformede strutnumse med to indgange. Et rigtig godt eksempel på, at en sexdukke sagtens kan bestå af ”kun” en numse.

Og er du kvinde eller mand, der tænder på sex med mænd, så er Pipedream selvfølgelig også med på vognen i den genre. Endda med en særlig sexvenlig variant, hvor mandedukkens penis kan give de fleste mænd mindreværdsproblemer.

Luksusdukken
Intet her i livet er som bekendt gratis. Heller ikke et godt knald med en ekstra luksuriøs sexdukke. En af verdens mest indbydende og ikke mindst mest realistiske sexdukker, Pipedream nogensinde har udviklet til mænd, skulle efter sigende være mindst lige så god som den ægte vare – og det siger ikke så lidt.

Danske Sinful.dk, der fører et bredt og varieret sortiment af den amerikanske producents produkter, fører også ”sexdukkernes slagskib”, der er blevet døbt noget så sexet som Mega Fuck Slut.

Her er, hvad Sinful selv skriver om sexdukken, et af verdens tungeste onaniprodukter:

'Pipedream Mega Fuck Slut er den mest realistiske dukke Pipedream nogensinde har produceret. Med en vægt på over 13 kilo er den også et af verdens tungeste onaniprodukter. Nyd dens former, balder, samt anus og vagina. Er yderst realistisk, naturlig blød og nem at rengøre.

I 2013 vandt Mega Fuck Slut dukken en pris for bedste sexlegetøj til mænd. 

Se også: Kom med på dukkebordel

Se også: Sexdukkerne kommer - og det gør du nok også...