Med en gag tager du virkelig styring i sengen

Tænder du på, at hun giver dig oralsex, så er en såkaldt ball gag til hende nok ikke lige sagen – og dog...

1 af 1
 

At blive berøvet en eller flere af sine sanser under sex, kan både være en smule grænseoverskridende og vildt frækt. Og er man ham eller hende, der under legen bestemmer hvordan og hvorledes, så giver det helt nye muligheder at styre gamet på, hvis ens partner enten har bind for øjnene, en gag i munden eller ørepropper i ørerne.  

Et såkaldt blindfold eller et tørklæde for øjnene, har de fleste par på et tidspunkt leget med – og er man den, der pludselig intet kan se, mens man måske oven i købet ligger spændt fast til sengen, så skærpes ens hørelse og duftesans kun yderligere. Ligesom det rent mentale ved parlegen kun yderligere bliver boostet – hos både den givende og den modtagende part.

Ved at få en gag spændt fast i munden, som der i dag findes et stort antal af varianter af, så afholdes man ikke kun fra at kunne lukke munden. Ens evne til at tale og ikke mindst sige fra begrænses helt naturligt også. Derfor er diverse udgaver af gags og gag balls endnu et ”våben” i den styrende parts sex-arsenal, når der er dominans på programmet.

Ikke tale, kun tie og lystre
Samtidig er enhver type af mundgag en helt perfekt måde at lukke munden på hende på – i overført betydning. Der i sig selv kan have en vis positiv indflydelse på enhver type af sexleg. I ligestillingens navn må dog samtidig tilføjes, at det lige så godt kan være ham, der under seancen bliver udstyret med sexverdenens svar på et kæmpe hold kæft bolsje.

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj, finder man også et udvalg af mere finurlige mundgags, der rent fysisk evner mere end blot effektivt at afbryde ordstrømmen. Prøv fx at tjekke denne silikone-vagina-variant, det giver klart mest mening, at den bæres af en kvinde. Med denne opnår man en helt ny måde at ”tvinge hende” til at yde en oralsex på.

Samtidig får man på finurlig vis opfyldt ønsket om at have hele to vaginaer at muntre sig i sengen med, der helt klart også tæller – og ikke mindst tænder.