Med danske dominaer på sexmessen

Foråret er her, og således også Erotic World i Valby Hallen

1 af 1
 

Erotic World giver dig alt, hvad du drømmer om, og også alt det, du ikke vidste, du havde behov for.

Sådan skriver folkene bag den halvårlige event i Valby Hallen i København, hvor du i tre dage kan svælge i alt fra erotikken verden.

Messen lover at rykkr dig, dine grænser og udvide din horisont i takt med, at du får den mest sublime oplevelse og får muligheden for at se, høre om og måske endda afprøve nogle af de nyeste, frækkeste og mest pirrende produkter.

Og det er alligevel ikke så lidt.

Igen i år er der et stort swingerområde, som var usædvanligt velbesøgt og aktivt sidste år.

Her vil være en fræk bio og mulighed for at afprøve VR-porno, og der vil selvfølgelig være masser af strippere, salg af dildoer, samt opvisning af tantra og bondage.

Og som noget helt nyt: Trænger du til ren underkastelse, er der rig mulighed for det, idet du kan besøge 'FEMDOM, hvor herskerinden pirrer og fortæller om ren underkastelse. Du og din partner kan lære en masse om erotisk binding, brug af forskellige piske, masker, latex og alt det, du ikke vidste fandtes.

Er du mere til sexlegetøj, kan du få lov at teste udstyr på messen - hvor du bagefter vil fortælle om det. Testen af produkterne foregår naturligvis helt privat og interview optages.

Læs mere på http://www.eroticworld.dk/.