Mathildes frække julekalender hitter stort

Årets julekalender med sexlegetøj går som varm gløgg og klejner

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

Skandinaviens største sexshop sinful.dk har massiv succes med pakkekalederen med 24 frække overraskelser:

En stigning i forhold til salget sidste år på over 700 procent!

Vi spurgte Mathilde Mackowski, der er medstifter af sinful.dk, hvorfor det mon er anderledes i år:

- Vi har aldrig før set et så åbent og legende marked. Folk er blevet mere nysgerrige og har en ny lyst til at eksperimentere med sexlegetøj. Og så har produkterne heller aldrig været så diskrete, sobre og stilrene som vi ser det nu. Det tror jeg har en stor betydning for om man har lyst til at lave en julekalender med sexlegetøj stå fremme.

Hvem har købt den?

- Vi kan se, at det er folk fra hele landet, der køber julekalenderen, dog mest centreret ved de største byer. Vi kan også se, at over 70 procent af alle de, der har købt julekalenderen, er mænd - det er ihvert fald mandens dankort, der er blevet benyttet. Det tyder lidt på, at den danske mand i år har stor fokus på at forkæle sin kvinde, og det er jo noget, vi elsker. Normalt ser vi en ligelig antal ordre fordeling mellem kvinder og mænd.

- De fleste købere har en alder på 30-55 år. Og det stemmer ret godt overens med vores primære kundegruppe, som er parret mellem 35 og 60.

Hvorfor er det en god ting til et par?

- Vi designet en kalender fyldt med 24 overraskelser, som kan inspirere folk til at lege sig igennem december. Og vi føler, det er lykkedes. Jeg kan se, at vi allerede har fået et par positive kundeanmeldelser, det er så fedt at vide, at vi er med til at få temperaturen til at stige i soveværelserne, lyder det fra Mathilde, der således afslører, at nogle købere har åbnet låger før tid...

Kalenderen koster 699 kroner her

Vind julekalenderen her

Se også: Sådan får du en ekstra sexet jul og frækt nytår  

Gør julemåneden frækkere her