Masser af scoringer i fitnesscentret

Derfor skal du træne...

1 af 1

Annonce:

 

De runde, stramme balder i de tætsiddende tights afslører i hvert fald to ting: at hun træner ofte, og at hun har g-streng på - og måske er hun klar til en date med dig.

I hvert fald viser ny og ganske uvidenskabelig undersøgelse blandt 1000 fitness-dyrkere, at 21 procent af alle mænd og 43 procent af alle kvinder har oplevet, at nogen har forsøgt at score dem i fitness-centret.

Ikke nok med det - for det viser sig også, at der er stor succesrate: Hele 97 procent anfører, at de har haft held med scoreforsøg blandt vægte, sjippetov og løbebånd.

Det førte både til engangsknald, date og parforhold.

Men inden det har ført så vidt, har man åbenbart haft andet at lave end at svede og stønne: 71 procent af mændene erkender, at de har luret på kvinderne i centret - hvilket må siges, at være et ret lavt tal, når man tænker mænds generelle tendens til at nyde synet af kvinder og hvor mange veltrænede hard bodies, der spankulerer rundt i afslørende træningstøj.

Halvdelen af kvinder i undersøgelsen erkendte, at de har kigget på mænd i centret.

Det viser sig også, at der er pudsige sammenfald mellem at forsøge at score og forskellige former for adfærd i centret:

For eksempel er det mere sandsynligt, at scoretyper drikker proteinshakes, tjekker sig selv ud spejlet og tager selfies.

Det fremgår desuden, at man helst ikke skal forsøge at røre ved den person, man gerne vil score. 45 procent af kvinder og 11 procent af mændene føler sig utrygge ved det.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere