Manden bag konepasning.dk tilbyder fræk hjemmeservice

Få passet din kone, mens du er ude med drengene...

1 af 1
 

-- Hver uge publicerer vi saftige artikler fra vores store arkiv --

Trænger du til aflastning og din kone til afveksling, så er konepasning.dk måske noget for dig.

Men før du får armene for højt op, skal du lige vide, hvad konepasning helt præcist indebærer: Sexservice.

Manden bag den særprægede hjemmeside kalder vi her Mr. Salsatrold. En høj 31-årig Københavner. En swinger, der har fundet ud af, at han har særlige talenter, og som lever højt på, at mange mænd i miljøet har mere i munden end i bukserne.

Dette er hans historie:

- Da jeg oprettede en profil på scor.dk i foråret 2009, besluttede jeg mig for, at nu skulle det være. Jeg ville ikke sidde hjemme foran computeren og håbe på, jeg ramte plet med mine standardbreve. På arbejdsmarkedet bliver en stor del af stillingerne besat gennem folks netværk, så jeg ville ud og skabe mig et netværk.

- Så jeg tilmeldte mig en gangbang loge, og det varede ikke længe, før jeg blev inviteret til et gangbang med en kvinde og 12 fyre. Jeg var selvfølgelig nervøs og vidste ikke, hvordan jeg ville reagere i forhold til de andre nøgne mænd, men det gik over alt forventning.

- Jeg opdagede, at jeg havde talent for den slags. Jeg gik ikke kold, havde ikke præstationsangst og kunne levere det, kvinden gerne ville have. Siden har jeg deltaget i seancer, hvor vi var fem-syv mænd om en kvinde, andre gang 12 stykker - og en enkelt gang var vi 23 mænd om én kvinde.

Har man først været igennem én seance, så er den næste ikke så svær, og snart kastede Mr. Salsatrold sig over alt, hvad swingerverdenen kunne byde på. Jeg deltog også i sociale arrangementer, hvor man mødes på f.eks. en pub, drikker nogle øl og snakker med folk. På den måde fik jeg en kontaktflade med de seriøse swingere.

Fik netværk
- Det varede ikke længe, før jeg blev inviteret til flere arrangementer. Jeg blev en mand, man inviterede og fik hurtigt skabt mig et netværk. Ikke kun blandt par, men også blandt de andre mænd, der ringede, når der var arrangementer, hvor de var blevet spurgt, om de kendte nogle seriøse mænd.

Mr. Salsatrold gik hurtigt fra at være en af drengene til selv at arrangere seancer hjemme i sin lejlighed, der hurtigt blev fast mødested for miljøet.

- Jeg tilmeldte mig blandt andet Scor-profilen ’Nasty Fuckers’ bukkake arrangementer, hvor jeg har haft mange frække oplevelser. I dag afholder jeg, i samarbejde med ’Nasty Fuckers’, mini gangbangs i min lejlighed på Østerbro. Det er typisk med to-tre piger og tre fyre pr. pige. Dem holder vi 1-2 gange om måneden, og de er af højeste kvalitet med de smukkeste og frækkeste piger og fyre.

- Jeg arrangerer også andre gangbangs i min lejlighed, hvis f.eks. et par ønsker et bestemt antal fyre (typisk fem-seks fyre). Jeg inviterer kun fyre, jeg kender og stoler på fra miljøet, som har noget at byde på, og som jeg ved dukker op.

Nerver på
Selvom Mr. Salsatrold hurtigt blev rutineret, så husker han stadig den nervøsitet og spænding han følte, første gang han havde et par hjemme hos sig.

- Selvfølgelig var jeg lidt nervøs, men jeg vidste inderst inde, at jeg tænder på den slags, og at det nok skulle gå. Min selvtillid er steget betragteligt, siden jeg begyndte på Scor for alvor.

- Jeg er aldrig nervøs mere før en aftale, da jeg ved, hvad jeg kan levere. Men det er altid spændende at komme ud hos et par, der har ønsket en ekstra fyr til leg. Man ved aldrig, hvad der kan ske.

- Ligner de billederne på deres profil? Er de oprigtige i deres ønske, eller har de overdrevet i deres profil tekst? Jeg mødte op og havde som aftalt en flaske vin med, og jeg blev lukket indenfor og hilste pænt på parret.

- Det er et lidt mærkeligt øjeblik, når man hilser på kvinden. Giver man hånd eller giver man et knus? Et menneske man møder for første gang, giver man jo normalt ikke et knus, men i betragtning af det, man skal lave lidt senere på aftenen føles det egentlig ret naturligt med et knus.

Forventningsafstemning
En af de ting Mr. Salsatrold har lært gennem sit virke, er, hvor vigtigt det er at afstemme sine forventninger, inden man mødes, så der ikke er misforståelser.

- Parret skal fremstå seriøse i deres profil og være afklaret om, hvad de gerne vil. Som optakt tilbød jeg at massere kvinden med min medbragte massageolie. Det er altid en god ting at komme over den første barriere af intimitet. Kvinden blev masseret af mig, blidt og stimulerende, og efterhånden var stemningen sat, og manden kom over og deltog i massagen.

- Efterhånden blev vi mere og mere intime, og vi gik i gang med oralsex, almindelig sex, anal sex og sandwich. Det var ting, vi havde afklaret på forhånd, og der var ingen komplikationer undervejs. Så vi blev ved i ca. 2½ time, før vi tog afsked igen med et knus.

Egne ønsker
Mr.Salsatrold er måske en hjælper, når han tager ud til par med specielle ønsker, men han har også sine egne præferencer og ønsker.

- Jeg søger oplevelser med singlepiger, par, gangbangs og større seancer, der har en stilfuld karakter. Med stilfuld karakter mener jeg besøg på mere end 1 times tid, men gerne, hvor der er gjort meget ud af tingene. F.eks. har jeg fået stor interesse for mentale lege, hvor pigen/pigerne stimuleres mentalt i flere timer før sex. Smag, duft, lyde og tanken om det ukendte.

- Jeg har blandt andet eksperimenteret med seancer i gildesalen i Swingland, hvor mændene var iført sorte kapper, og pigerne blindfoldet. Pigerne blev stimuleret med det ukendte, lyde, smag, dufte og blid berøring.

- Det giver en ekstrem stor tilfredsstillelse at gøre noget ud af et arrangement i stedet for et hurtigt knald. Jeg elsker at få besøg af en singlepige, jeg kan forkæle og skabe en romantisk stemning i lejligheden til. Specielt kan jeg rigtig godt lide at kysse.

Løber fra aftalen
En af de ukendte problemer for udenforstående, der eksisterer i swingerverdenen er mænd, der løber fra deres aftaler, underligt nok.

- Den manglende seriøsitet, der er blandt singlemænd - og for den sags skyld også hos singlepiger - er et problem. Til gangbangs er det ikke unormalt, at en tredjedel af mændene ikke møder op. Men det handler om kvinderne. Derfor skal en mand have pli, være opmærksom på kvinden og have en god situationsfornemmelse.

- Specielt skal man som mand kunne aflæse signaler hos kvinden, om hun har det godt eller ej. Jeg lever mit swingerliv efter idéen, at hvis man vil inviteres igen, så må man give kvinden lyst til at invitere en igen. Jeg opnår selv stor tilfredsstillelse ved at tilfredsstille en kvinde.

Sådan opstod ideen
Efter mange oplevelser i swingerverdenen valgte Mr.Salsatrold at specialisere sig indenfor et bestemt område, som han faldt over ved et tilfælde.

- Konepasning opstod ved, at et par, jeg kender, kontaktede mig og fortalte mig, at manden skulle på indkøb i det centrale København og spurgte, om jeg ville ’passe hans kone’ imens, så hun ikke overtrak kreditkortet. Jeg sagde selvfølgelig ja og fik 2 timer til at passe hende, indtil manden kom tilbage fra indkøb.

De to timer brugte jeg på at tilfredsstille kvinden med blid elskov. Hun var en glad kvinde, da manden kom og hentede hende, og de har siden bedt om flere pasningsordninger.

Regler
Ligesom i andre swingersituationer, så er der ret specifikke regler for, hvad der skal til for at få sådan en situation til at fungere optimalt.

- Det handler om tillid! Manden skal have tillid til, at hans kone er i gode hænder. Hun skal ikke lide overlast, og de aftaler, der er indgået mellem mig og manden, skal overholdes til punkt og prikke, og alle grænser respekteres. Det er selvfølgelig diskretion, god opførsel og god sex til konen, så hun er glad.

Jeg har lavet en hjemmeside om emnet, der både forklarer og tilbyder konepasning. Mig bekendt er der ikke lignende hjemmesider, og det er en god mulighed for at prøve noget nyt. Det er selvfølgelig gratis, og det kan være alt fra et par timer til en overnatning.

Seks timer
Selvom Mr. Salsatrold har været aktiv i miljøet længe, så er der hele tiden nye veje man kan gå og nye oplevelser man kan prøve af.

- Mine bedste oplevelser har været for nylig, hvor jeg er begyndt at involvere mig i mentale seancer for kvinderne, der strækker sig på op til 6 timer!

- Det er ekstremt stimulerende for mig, da hele setuppet skal klappe. Det er noget, jeg vil dyrke meget mere i fremtiden. Folk, der dyrker den genre, er ekstremt engagerede og forstår virkelig at gøre en aftenen til en rigtig god oplevelse, både for mænd og kvinder.

Som så mange andre fra swingerverdenen, der har smagt den forbudne frugt, så har Mr. Salsatrold ikke tænkt sig at vende tilbage til et traditionelt sexliv.

- Jeg har haft mine kærester gennem tiden, men jeg har erkendt, at jeg ikke kan holde mig til den samme kvinde hele livet. Jeg har et behov for at udfordre mig seksuelt, og de udfordringer får jeg i swingermiljøet. Jeg vil ikke afvise, at jeg kunne finde sammen med en kvinde, der ligesom mig, har brug for udfordringer i swingermiljøet, men det er ikke noget jeg aktivt søger efter i mit liv nu. Jeg bliver ved, lige så længe lysten er der.