Man vejer ikke vaginaer på vaginalvægten

Sådan bruger du vaginalvægten

1 af 1
 

-- Denne artikel er sponseret af sinful.dk --

Det er aldrig, som aldrig nogensinde, for sent at påbegynde træningen af sin bækkenbund – og dette gælder for både mænd og kvinder. Desuden er øvelserne af sådan en karakter, at vi alle kan være med.

Og man kan lige så godt klare træningen med de små vaginalkugler foran fjernsynet som inde i sengen, inden man lægger sig til at sove – eventuelt kombineret med til sidst at opnå en orgasme eller to, der som bekendt fungerer som en naturlig sovepille.

”En sund bækkenbund afhjælper ikke blot fysiske skavanker. Når du træner dine muskler i bækkenbunden opnår du også mere følelse og årvågenhed i dit køn. Du kan opleve mere lyst og dine orgasmer vil føles endnu mere intense end før,” skriver danske Sinful.dk, landets førende sexshop med alle typer af sexlegetøj, om deres helt egen og populære bækkenbunds exerciser boks med A-Z guide henvendt kvinder, der blandt andet indeholder vaginalvægte.

Snyd aldrig på vaginalvægten
At bækkenbundsmusklen også er kendt som den såkaldt skjulte muskel, handler naturligvis om, at man ikke rent visuelt kan se musklen. Til gengæld kan man mærke den – eller måske rettere mærke de kedelige bivirkninger af, at man ikke sørger for at holde sin bækkenbundsmuskel stærk og smidig.

En af de typiske bivirkninger, særligt ældre mennesker, stærkt overvægte og højgravide oplever i forbindelse med en svækket bækkenbund, er problemer med inkontinens – lige som en svag bækkenbund kan give manden problemer med rejsningen og kvinden med at få orgasmer.

 

Lad være med at sparke dig selv bagi
Derfor sparker man sig selv, sit helbred og sit sexliv godt og grundigt bagi, hvis man ikke sørger for at træne den skjulte muskel. Og da hellere komme ud over stepperne og forebygge, mens tid er, end at man først hopper med på vognen, når skaden først er sket.

”Du får også en Sinful økologisk vandbaseret glidecreme, der gør indføring af kuglerne let og behagelig samt en Sinful økologisk sexlegetøjs rengøring, der sikrer dig en nem og effektiv rengøring af dit legetøj. Der medfølger ydermere en flot A-Z Guide, der på legende og inspirerende vis guider dig igennem din træning, så du får de resultater, du ønsker og al den nydelse, du har fortjent,' skriver den Århus-baserede sexlegetøjsshop yderligere om deres boks. Der desuden indeholder tre bækkenbundskugler i forskellige størrelser og vægtklasser, så kvinden gradvist kan intensivere og tilpasse sin træning til det stadie, hun nu en gang befinder sig på.